Antalya'da meydana gelen çiçekçi Eşref Yunus Yıldırıcı'nın ölümüne yol açan tek yumruklu saldırı, Türkiye gündeminde geniş yankı buldu. Olayın ardından Kıvanç Şensöz’ün ifades ortaya çıktı.

DHA'nın aktardığına göre, Kıvanç Şensöz'ün yabancı uyruklu eşi, sosyal medya üzerinden çiçek satışı yapıyordu. Eşref Yunus Yıldırıcı ise kız kardeşi Firdevs Yıldırıcı ile birlikte uzun yıllardır çiçekçilik yapmaktaydı. Firdevs Yıldırıcı, bir çiçek fotoğrafını kendi iş yerinin sosyal medya hesabında paylaştı. Ancak fotoğraf, Kıvanç Şensöz tarafından "Neden karımın fotoğrafını paylaşıyorsunuz? Emek hırsızısınız!" şeklinde tepkiyle karşılandı.

T E K Y U M R U K L A K O M A Y A G I R E N C I C E K C I N I N B E Y 375385 103893

Olayın büyümesi üzerine Kıvanç Şensöz, 12 Ekim 2023 tarihinde Eşref Yunus Yıldırıcı ile yüz yüze görüşmek üzere çiçek deposuna gitti. Yıldırıcı, özür dilemek amacıyla onun yanına gittiğinde, Şensöz birden yumruk atarak Yıldırıcı’yı yere serdi. Yıldırıcı’nın yerdeyken tekmelendiği olayda, dayısı Ali Okur araya girerek durumu kontrol altına aldı. Yıldırıcı, acil olarak hastaneye kaldırıldı ancak durumu kritik olarak açıklandı.

Ev J L J2Hp Y0 C Hf I Kn Zl K Amg

Eşref Yunus Yıldırıcı, 7 gün süren tedavi sürecinin ardından beyin ölümü gerçekleşti. Ailesi, organ bağışı kararını almış olsa da otopsi gerekçesiyle bu karardan vazgeçmek zorunda kaldı. Yıldırıcı, 18 Ekim'de yaşamını yitirdi ve cenazesi Altınova Düden Mezarlığı’na defnedildi.

Nqecy8Y2Gzirg54H3U46W.jpg

Bahar dizisinde dram dolu anlar: Fragman yayınlandı! Bahar dizisinde dram dolu anlar: Fragman yayınlandı!

Polis merkezinde ifadesini veren Kıvanç Şensöz, "Boksör ya da bodyguard değilim. Olay günü sadece anlık bir öfkeyle yumruk attım. Öldürme kastım yoktu, yaşananlardan dolayı pişmanım" şeklinde konuştu. Şensöz, kavganın sebebinin sosyal medyada izinsiz paylaşım olduğunu belirtti.

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n TiklayinizAna Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Editör: Nurgül Akçay