Antalya’nın Serik ilçesinde kaybolduktan 9 ay sonra cinayete kurban gittiği anlaşılan 24 yaşındaki işitme engelli Nihal Babayiğit’in kemikleri, bulunduğu yerin belirlenmesinin ardından defnedildi. Acılı baba Vedat Babayiğit, “Artık başına gidip Fatiha okuyabileceğimiz bir mezarımız oldu. Allah’ımıza şükürler olsun,” dedi.

Cinayet Kurbanı İşitme Engelli Nihal’in Kemikleri Bulundu

Nihal Babayiğit, Eminceler Mahallesi’nde kaybolduktan sonra 4 ay süren aramalar sonucunda kemik parçaları bulundu. Bu kemiklerin, birlikte yaşadığı Mehmet Basık’ın ifadesiyle ortaya çıkarıldığı öğrenildi. Olay Yeri İnceleme ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü ekipleri, kemikleri ceset torbasında toplayarak otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderdi. Burada yapılan incelemeler sonrasında kemiklerin Nihal’e ait olduğu tespit edildi.

Melike Öğretmenin Son Dersi Organ Bağışıyla 4 Hayat Kurtuldu Melike Öğretmenin Son Dersi Organ Bağışıyla 4 Hayat Kurtuldu

Tır ile kapı arasına sıkışan güvenlik görevlisi öldü Tır ile kapı arasına sıkışan güvenlik görevlisi öldü

A W290870 01

Baba Vedat Babayiğit, kemiklerin kendilerine teslim edilmesinin ardından defin işlemlerini gerçekleştirdiklerini belirtti. “Allah, kızımı defnetmeyi nasip etti. Evladını kaybetmiş bir baba olarak bu acıyı kimseye yaşatmasın,” diyen Babayiğit, savcılara ve görevlilere teşekkür etti. Nihal’in mezarı, acılı aile için artık bir anma yeri oldu.

Melike Öğretmenin Son Dersi Organ Bağışıyla 4 Hayat Kurtuldu Melike Öğretmenin Son Dersi Organ Bağışıyla 4 Hayat Kurtuldu

Cinayet Kurbanı İşitme Engelli Nihal’in Kemikleri Bulundu-1

Güncel Haberler İçin Telegram Kanalımıza Katılın! Güncel Haberler İçin Telegram Kanalımıza Katılın!

Kaynak: IHA