Türkiye'yi yasa boğan bir olayda, Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde şiddet ve cinsel istismara maruz kalan 2 yaşındaki Sıla Yeniçeri, uzun süren yaşam mücadelesini kaybetti. Bir ay boyunca yoğun bakımda tutulan minik kız, tüm tıbbi müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Son Dakika Annesinin Cinsel Istismara Goz Yumdugu Sila Bebek Hayatini Kaybetti

Tekirdağ’da Vahşet: Ne Olmuştu?

8 Eylül'de Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde anne B.Y, kızını "uyanmadığı" gerekçesiyle Malkara Devlet Hastanesi'ne götürmüş, beyin kanaması teşhisi konulan ve cinsel istismar şüphesiyle Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi'ne sevk edilen Sıla bebek için polise haber verilmişti. Adli tıp raporunda, 2 yaşındaki Sıla'ya cinsel istismarda bulunulduğu ortaya çıkmıştı.

Sila Bebek Olayinda Korkunc Detay Vucudunda 42 Dis Izi Tespit Edildi 5T41 Cover-1

Kızıl Goncalar'da Gerilim Tırmanıyor! Kızıl Goncalar'da Gerilim Tırmanıyor!

Soruşturma Genişliyor: Şüpheliler Tutuklandı

Olayın ardından anne B.Y., birlikte yaşadığı S.Ö., komşuları K.A. ve 13 ile 14 yaşlarındaki iki çocuk gözaltına alınmıştı. Soruşturma sonucunda bu kişiler tutuklanarak cezaevine gönderildi. Sıla’nın 5 yaşındaki kardeşi A.Y. ise devlet koruması altına alınmıştı.

Sila Bebek 20 Gundur Omur Gayreti Veriyor Beyin Dokusu Atmaya Baslamis 12 F5 Tvl E

Kamuoyu Tepkili: Adalet Beklentisi

Bu korkunç olay, tüm Türkiye’de infial yaratırken, sosyal medyada da büyük yankı buldu. Kamuoyu, küçük Sıla'nın yaşadığı vahşetin sorumlularının en ağır cezayı almasını talep ediyor.

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Editör: Oğuzhan Saylar