Deadpool & Wolverine Ne Zaman Vizyona Girecek?
Deadpool hayranları, 20th Century Fox’un popüler filmlerinden Deadpool ve Deadpool 2'nin devamı olan Deadpool 3'ü sabırsızlıkla bekliyor. 2024'ün en merak edilen filmlerinden biri olan Deadpool 3, çekim sürecinde yaşanan bazı aksaklıklardan sonra nihayet tamamlandı. SAG-AFTRA ve WGA grevleri nedeniyle duraklayan çekimlerin ardından, Deadpool & Wolverine’in vizyon tarihi 26 Temmuz 2024 olarak belirlendi. Film, Ryan Reynolds’ın başrolünde olduğu ve Hugh Jackman’ın 7 yıl aradan sonra Wolverine olarak geri döneceği yapımlar arasında yer alıyor. Film şuan vizyonda en yakın sinemalardan izleyebilirsiniz.

Deadpool & Wolverine filmi oyuncu kadrosu ve konusu nedir?-1

Deadpool & Wolverine Fragmanı Yayınlandı mı?
Evet, Deadpool 3’ün ilk fragmanı sonunda yayınlandı ve bu fragman izleyiciler arasında büyük bir heyecan yarattı. Fragman, Deadpool ve Wolverine'in, Marvel Sinematik Evreni’nde (MCU) tarihin akışını değiştirecek olaylara imza attıklarını gösteriyor. Deadpool, fragmanda “Küçük sinema evreniniz sonsuza dek değişmek üzere” diyerek büyük bir değişimin habercisi olduğunu belirtiyor.

Deadpool & Wolverine filmi oyuncu kadrosu ve konusu nedir?-2

Deadpool & Wolverine’in Konusu Nedir?
Deadpool & Wolverine, Deadpool'un (Ryan Reynolds) ve Wolverine’in (Hugh Jackman) büyük bir tehlikeye karşı savaşını konu alıyor. Wade Wilson, bir paralı asker olarak geçirdiği günlerden sonra sivil hayatta yer almaya çalışırken, karşılaştığı büyük tehlike onu tekrar aksiyon dolu bir maceranın içine çekiyor. Deadpool, bu zorlu görevi tek başına üstlenmekte zorlanınca, isteksiz de olsa Wolverine’i yardım için ikna etmeye çalışıyor.

Deadpool & Wolverine filmi oyuncu kadrosu ve konusu nedir?-3

Deadpool 3 Oyuncuları Kimler?

  • Ryan Reynolds - Wade Wilson / Deadpool

  • Hugh Jackman - James "Logan" Howlett / Wolverine

  • Morena Baccarin - Vanessa

  • Brianna Hildebrand - Negasonic Teenage Warhead

  • Jennifer Garner - Elektra Natchios

TRABZONSPOR- RAPID WIEN MAÇI CANLI İZLE - Trabzonspor- Rapid Wien maçı hangi kanalda? TRABZONSPOR- RAPID WIEN MAÇI CANLI İZLE - Trabzonspor- Rapid Wien maçı hangi kanalda?

Deadpool & Wolverine filmi oyuncu kadrosu ve konusu nedir?-4

Fragmanda Neler Gösteriliyor?
Fragmanda Deadpool’un, X-Men’in zaman çizelgesine karıştığı için Loki'nin Zaman Değişikliği Otoritesi (TVA) tarafından tutuklanma riski altında olduğu görülüyor. TVA ajanı Paradox (Matthew Macfadyen), Deadpool'u özel bir görev için bir savaş alanına götürüyor. Bu özel görevde Deadpool, Wolverine'in yardımını almak zorunda kalıyor.

TÜRKİYE-İTALYA MAÇI  CANLI İZLE! Türkiye-İtalya maçı şifresiz mi? TÜRKİYE-İTALYA MAÇI CANLI İZLE! Türkiye-İtalya maçı şifresiz mi?

Deadpool & Wolverine filmi oyuncu kadrosu ve konusu nedir?-5

Sonuç Olarak: Deadpool 3 Hakkında Neler Bekleniyor?
Deadpool 3, aksiyon dolu sahneleri, esprili diyalogları ve güçlü oyuncu kadrosuyla sinemaseverleri heyecanlandırıyor. Film, Deadpool ve Wolverine’in muhteşem bir uyum yakalayacağı ve MCU’daki önemli olaylara imza atacağı bir yapım olarak dikkat çekiyor.

Hamburg - İstanbul Hattı filmi oyuncu kadrosu ve konusu nedir? Hamburg - İstanbul Hattı filmi oyuncu kadrosu ve konusu nedir?

Kaynak: Haber Merkezi