Antalya’nın Serik ilçesinde, dedesiyle çarşıya giden 5 yaşındaki çocuk, elini bırakıp kayboldu. Zabıta ekipleri tarafından yapılan başarılı bir arama çalışması sonucu, küçük Yusuf güvenli bir şekilde bulundu ve dedesine teslim edildi.

Olay, Orta Mahalle’de meydana geldi. Dedesinin elini bırakan Yusuf Elik, kısa sürede kayboldu. Durumu fark eden dedesi Selahattin Elik, hemen çevredeki vatandaşlardan yardım istedi ve Serik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne başvurdu.

Burdur’da yabancı uyruklu şahıs çalıştığı çiftlikte ölü bulundu Burdur’da yabancı uyruklu şahıs çalıştığı çiftlikte ölü bulundu

Zabıta ekipleri, kaybolan çocuğu bulmak için hızlı bir şekilde harekete geçti. Yaklaşık bir kilometre uzaklıktaki İşler Caddesi’nde yapılan aramalarda, Yusuf Elik güvenli bir şekilde bulundu. Torununa kavuşan dede Selahattin Elik, zabıta ekiplerine teşekkür ederek büyük bir mutluluk yaşadı.

Polis memuruna cadde ortasında pompalı tüfekle saldırı Polis memuruna cadde ortasında pompalı tüfekle saldırı

Bu olay, çocuk güvenliği konusunun önemini bir kez daha gözler önüne sererken, zabıta ekiplerinin hızlı ve etkili müdahalesi sayesinde ailenin sevinci geri geldi.

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

Gazipaşa’da çalılık alanda çıkan yangın söndürüldü Gazipaşa’da çalılık alanda çıkan yangın söndürüldü

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Kaynak: IHA