İzleyicilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan dizi, güçlü oyuncu kadrosu ve özgün hikayesiyle dikkat çekti. Sosyal medya kullanıcıları, diziyi övgü dolu yorumlarla gündeme taşıdı.
S 157F46937242Fc4924B462D6D978Dd4Fac3A3D68

İlk bölümün hemen ardından gelen ikinci bölüm tanıtımı ise heyecanı katladı. Tanıtımda, Devran’ın, babası nedeniyle yaşadığı öfke ve kardeşinin kaybıyla intikam arayışına girdiği sahneler dikkat çekiyor. İskender, Devran’ın kimliğini anlayınca evlerinin önüne geliyor. İkili arasında yaşanacak olan bu karşılaşma ise izleyiciler tarafından büyük bir merakla bekleniyor.

Bakan açıkladı! Narin olayında yeni görüntüler ortaya çıktı Bakan açıkladı! Narin olayında yeni görüntüler ortaya çıktı

Dizinin senaryosunu Damla Serim kaleme alırken, yönetmenliğini Umut Aral üstleniyor. ‘Deha’nın oyuncu kadrosunda ise Aras Bulut İynemli, Uğur Polat, Taner Ölmez gibi isimler yer alıyor.

Ekran Goruntusu 2024 09 22 155919 Nfse

Deha’nın İlk Bölümünde Neler Yaşandı?

Matematik dehası Devran, doktora tezinde devrim niteliğinde bir teorem ortaya koyarak Amerika’dan büyük bir teklif ve para ödülü kazandı. Ancak bu başarıyı duymasını istediği tek kişi, babası İskender’di. Devran, ailesini İskender’den uzak tutmaya çalışsa da, en küçük kardeşi Boran’ın bu duruma kapılması engel olamadı. Kardeşi Boran’ın, İskender’in düşmanları tarafından öldürülmesi tüm aileyi derinden sarstı.

Bölüm finalinde Devran ve İskender, bir kumar masasında karşı karşıya geliyor. Devran’ın İskender’in karşısında ne yapacağı ise izleyicilerin merakla beklediği bir soru haline geldi.

‘Deha’, yeni bölümüyle Pazar akşamı saat 20.00’de Show TV’de ekranlarda olacak!

Editör: Haber Merkezi