Deniz Uğur, Şarkıcı Nilüfer ve Kızı Hakkında Ne Tür Bir Suçlama Yöneltti?
Sarıyer’deki evinde düşerek ağır yaralanan ve entübe edilen gazeteci Reha Muhtar’ın eski eşi olan oyuncu Deniz Uğur, şarkıcı Nilüfer ve kızı Ayşe Yumlu hakkında suç duyurusunda bulundu. Uğur, şarkıcı Nilüfer’in ve evlat edindiği kızı Ayşe Yumlu’nun, Reha Muhtar’ın velayetindeki oğlu Poyraz’ı kaçırdığı iddialarında bulundu.

Deniz Uğur'dan Şarkıcı Nilüfer ve Kızı Hakkında Suç Duyurusu-2

Reha Muhtar’ın Sağlık Durumu Nasıl?
Geçtiğimiz gece saatlerinde Sarıyer’deki evinin merdivenlerinden düşen Reha Muhtar, kaldırıldığı hastanede entübe edildi. Muhtar’ın tedavisinin hastanede sürdüğü belirtiliyor. Olayın ardından, Muhtar’ın velayetindeki oğlu Poyraz’ın şarkıcı Nilüfer ve kızı Ayşe Yumlu tarafından alıkonulduğu öne sürülüyor.

Isparta’da 206 şok uygulamada çok sayıda malzeme ele geçirildi Isparta’da 206 şok uygulamada çok sayıda malzeme ele geçirildi

Almanya'da Sınır Suçları Rekor Düzeyde Artış Gösterdi Almanya'da Sınır Suçları Rekor Düzeyde Artış Gösterdi

Deniz Uğur'dan Şarkıcı Nilüfer ve Kızı Hakkında Suç Duyurusu

Deniz Uğur’un Suç Duyurusu Ne Şekilde Yapıldı?
Deniz Uğur, avukatı aracılığıyla İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na şarkıcı Nilüfer ve kızı Ayşe Naz Yumlu hakkında suç duyurusunda bulundu. Uğur’un avukatı tarafından sunulan dilekçede, Poyraz’ın kaybolduğuna dair Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube'ye de kayıp ihbarında bulunulduğu bildirildi.

Bursa Merkezli Suç Örgütü Operasyonunda 7 Şüpheli Tutuklandı Bursa Merkezli Suç Örgütü Operasyonunda 7 Şüpheli Tutuklandı

Deniz Uğur'dan Şarkıcı Nilüfer ve Kızı Hakkında Suç Duyurusu-1

Soruşturmanın Gelişmeleri Nelerdir?
Savcılığın suç duyurusu üzerine başlattığı soruşturma devam ederken, olayla ilgili daha fazla bilgiye ve gelişmelere ulaşıldıkça detayların netleşmesi bekleniyor. Şu an için Nilüfer ve kızı Ayşe Yumlu hakkında herhangi bir tutuklama veya gözaltı durumu söz konusu değil.

Esra Bilgiç ve Faruk Sabancı Aşkı: İlk Kez Görüntülendiler! Esra Bilgiç ve Faruk Sabancı Aşkı: İlk Kez Görüntülendiler!

Kaynak: Haber Merkezi