Denizli’nin Buldan ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Buldan İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Karaca, alkol aldıktan sonra tartıştığı arkadaşı tarafından bıçakla yaralandı.

Olay, Buldan ilçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde meydana geldi. 26 yaşındaki Mehmet Karaca, bir grup arkadaşıyla birlikte eğlenirken, yanındaki arkadaşı M.B. ile henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucunda, M.B. elindeki bıçakla Karaca’yı vücudunun çeşitli yerlerinden yaraladı.

23 Yaşındaki Genç Kadının Şüpheli Ölümü 23 Yaşındaki Genç Kadının Şüpheli Ölümü

Olayın ardından, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine hem sağlık hem de polis ekipleri bölgeye sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Karaca, acil ambulansla Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanesi’ne kaldırıldı ve daha sonra Denizli’ye sevk edildi. Karaca’nın sağlık durumu kritik olarak bildirildi.

Olayın ardından gözaltına alınan M.B.’nin işlemleri gerçekleşti ve adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan M.B., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ehliyetsiz Sürücünün Çarptığı Yaşlı Kadın Hayatını Kaybetti Ehliyetsiz Sürücünün Çarptığı Yaşlı Kadın Hayatını Kaybetti

Tartışmanın Sebebi Sigara Külü!

Olayın nasıl geliştiği hakkında detaylar da ortaya çıktı. İki arkadaş arasındaki tartışmanın, alkol aldıkları mekanda M.B.’nin, Mehmet Karaca’nın bardağına sigara külü atmasıyla başladığı öğrenildi. Tartışma mekanda büyüdükten sonra, evlerine dönen iki arkadaş arasında telefonla devam eden bir tartışma yaşandı. Bu esnada M.B, evinden bıçak alarak Karaca’nın bulunduğu eve gitti ve burada çıkan tartışmada onu ağır yaraladı.

Paravan şirketle 83 milyonluk vurgun yapan 2 şüpheli tutuklandı Paravan şirketle 83 milyonluk vurgun yapan 2 şüpheli tutuklandı

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Editör: Ali Oğuz Büyükkal