Denizli Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine, M. Abdülkadir Uslu’nun vefatının ardından Derya Baltalı seçildi. Uslu’nun 29 yıl süren başkanlığının ardından, Denizli OSB yönetimi yeni bir liderlik sürecine girdi.

M. Abdülkadir Uslu, 6 Eylül 2024 tarihinde hayata veda etmişti. Onun anısına düzenlenen yönetim kurulu toplantısında, Denizli OSB Yönetim Kurulu Başkanlığı için Derya Baltalı’nın seçilmesi kararlaştırıldı. Toplantıya, Denizli OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekilleri Derya Baltalı ve Necip Filiz ile Yönetim Kurulu Üyeleri Selim Yaymanoğlu, Osman Uğurlu, Cemalcan Sirkeci ve Mehmet Çalışkan katıldı. Merhum Başkan Uslu’nun toplantı salonundaki koltuğuna, fotoğrafı ve karanfiller bırakılarak saygı duruşunda bulunuldu.

Başkan Özboyacı açıkladı: Burdur'a yatırım yağmuru! Başkan Özboyacı açıkladı: Burdur'a yatırım yağmuru!

Yeni Yönetim Kurulu Belirlendi

Yönetim kurulu toplantısında alınan karar doğrultusunda, Derya Baltalı Denizli OSB Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine getirildi. Yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

  • Başkan Vekili: Osman Uğurlu
  • Başkan Vekili: Selim Yaymanoğlu
  • Üyeler: Cemalcan Sirkeci, Mehmet Çalışkan, İsmail Aslan

Denizli OSB Yönetim Kurulu Başkanlığına Derya Baltalı Seçildi-1

“Projelerimize Hız Kesmeden Devam Edeceğiz”

Yeni Başkan Derya Baltalı, "29 yıl boyunca bölgemize büyük katkılar sunmuş olan Sayın M. Abdülkadir Uslu’yu rahmet ve saygıyla anıyoruz. Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini devralarak, Denizli OSB’yi ülkemize örnek bir Organize Sanayi Bölgesi yapmak hedefindeyiz. Sanayicilerimizle işbirliği içinde yatırım odaklı çalışmalara devam edeceğiz," dedi.

Baltalı, enerji maliyetlerini düşürme ve sanayicilerin faydalanacağı büyük projeler üzerinde çalışacaklarını belirtti. Ayrıca, Dünya Bankası ve T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın desteklediği projeler için yeni adımlar atacaklarını ifade etti.

Kayalıklarda Mahsur Kalan Vatandaşı Sahil Güvenlik Kurtardı Kayalıklarda Mahsur Kalan Vatandaşı Sahil Güvenlik Kurtardı

Yeni Eğitim ve Teknoloji Projeleri

Denizli'de Tarladan Kalp Şeklinde Patates Çıktı Denizli'de Tarladan Kalp Şeklinde Patates Çıktı

Sanayicilerin nitelikli eleman ihtiyacını karşılamak için DOSTEK Koleji ve DOSTEM Mesleki Eğitim Merkezi'nde yeni kurslar düzenleyeceklerini duyurdu. Ayrıca, Mesleki Eğitim Merkezi’ni modernize ederek en kısa sürede hizmete açacaklarını belirtti.

Denizli OSB Teknokent Projesi için resmi süreçlere başlandığını ve şirket kurulumunun tamamlandığını açıkladı. Prototip atölyeleriyle donatılacak olan Teknokent Projesi, yeni yatırımcılara kapılarını açacak.

Baltalı, "Bölgemizi, şehrimizi ve ülkemizi kalkındıracak projeleri hayata geçirmek için yönetim kurulumuzla birlikte kararlılıkla çalışacağız" dedi.

Kaynak: IHA