Denizli’de 30 Eylül ile 8 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarında, 54 zehir taciri yakalandı. Operasyonlar sonucunda 21 kişi tutuklanırken, çok sayıda uyuşturucu madde ve yaklaşık 160 bin TL para ele geçirildi.

Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, zehir tacirlerine yönelik 35 ayrı operasyon düzenledi. Bu operasyonlar sırasında, 11 bin 394 kullanımlık kağıda emdirilmiş bonzai, 2 bin 316 sentetik ecza hapı, 385 gram metamfetamin, 68 gram eroin, 38 gram skunk, 7 gram esrar ve 2 adet hassas terazi ele geçirildi. Ayrıca, uyuşturucu ticaretinden elde edilen 159 bin 730 TL nakit para da operasyonda yakalandı.

Denizli’de 1 Haftada 54 Zehir Taciri Yakalandı: 21 Kişi Tutuklandı

Operasyonlar çerçevesinde gözaltına alınan 54 şüpheliden 43’ü uyuşturucu madde kullanımı, 11’i ise uyuşturucu madde ticareti yapmak suçlamasıyla gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi ve 21 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

15 gün sonra acı haber geldi: Yaralanan genç hayatını kaybetti 15 gün sonra acı haber geldi: Yaralanan genç hayatını kaybetti

Ehliyet almak daha zor hale gelecek! Sistem değişiyor Ehliyet almak daha zor hale gelecek! Sistem değişiyor

Narkotik timlerinin madde bağımlılığı ile mücadelesi kapsamında, son haftada 8 bin 545 vatandaş bilgilendildi. Denizli Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu ile mücadele çalışmalarına kararlılıkla devam edeceğini duyurdu.

Beton Mikseri Virajda Devrildi: 1 Yaralı Beton Mikseri Virajda Devrildi: 1 Yaralı

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Editör: Ali Oğuz Büyükkal