Deprem var mı? Son deprem nerede oldu? Son deprem 9 Temmuz'da meydana gelen depremler

Deprem var mı? Bu sorunun cevabı zaten yaşadıkları şehirlerdeki sarsıntı ve sarsıntıları hisseden vatandaşların gündeminde. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) yayınladığı son deprem listesi her dakika sürekli olarak güncellenmektedir. Peki deprem oldu mu? Son deprem nerede oldu? İşte 9 Temmuz'da meydana gelen son depremler...

Deprem Mi Oldu En Son Nerede Saat Kacta Ve Kac Siddetinde Deprem Oldu Afad Acikladi Iste Bugunku Son Deprem Verileri Tos6-1

Muğla'da deprem kaç şiddetinde?

Bugün saat 12.11'de Muğla'nın Marmaris ilçesinde 4.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ve AFAD tarafından yapılan ölçümlere göre depremin derinliği 6.89 kilometre olarak belirlendi. Deprem, Marmaris'in yanı sıra çevre ilçelerde de hissedildi. 

Muğla depremi derinliği kaç?

Kandilli Rasathanesi de depremin büyüklüğünü 4.4 olarak açıkladı. Depremin derinliği 31.4 kilometre olarak ölçüldü.

Kahramanmarasta Deprem Deprem Son Dakika

Naci Görür'den uyarı geldi

Kandilli Rasathanesi'nin verilerine göre ise depremin derinliği 31.4 kilometre olarak kaydedildi. Prof. Dr. Naci Görür, depremin Marmaris ve Orhaniye'nin güneyindeki fay zonu içerisinde gerçekleştiğini belirterek, bölgenin uzun süredir aktif olduğuna dikkat çekti.

Adanada Korkutan Deprem

Ali Yerlikaya'dan Muğla depremi açıklaması

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, depremin ardından sosyal medya üzerinden bir açıklama yaparak, AFAD ve diğer kurumların saha taramalarına başladığını belirtti. Yerlikaya açıklamasında şunları kaydetti:

"Muğla ili Marmaris ilçesinde , büyüklüğünde meydana gelen depremle ilgili olarak AFAD ve kurumlarımızın tüm ekipleri saha taramalarına başlamıştır. An itibari ile olumsuz bir durum yoktur. Gelişmeleri takip ediyoruz. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Allah ülkemizi ve milletimizi afetlerden korusun."

SGK personel alım detayları belli oldu! İşte şartlar... SGK personel alım detayları belli oldu! İşte şartlar...

 AFAD, resmi web sitesi ve mobil uygulaması üzerinden anlık deprem verilerini paylaşıyor.

AFAD SON DEPREMLER LİSTESİ...

Kaynak: Haber Merkezi