Bugün flaş bir Gelişmeyle Mhp Genel Merkezinde basın toplantısı yapan Devlet Bahçeli'nin gözü dikkat çekti. Devlet Bahçeli'nin Gözüne Ne Oldu? Devlet Bahçeli Ameliyat Mı Oldu? Devlet Bahçeli'nin Gözü Neden Kırmızı? İşte Detaylar.... Basın açıklaması yapan Devlet Bahçeli'nin gözündeki kırmızılık dikkat çekti. 2024 seçim sürecinde düşmesi sonucu yüzünde morluklar meydana gelen Bahçeli'ye ne olduğu merak ediliyor... Devlet Bahçeli'ye ne oldu?

669F62F24B3Bdc90978C188A

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin gözüne ne oldu?

Dünya Göz Hastanesi’nde  2013 yılında Prof. Dr. Fatih Karayel’in gerçekleştirdiği operasyon yaklaşık 10 dakika sürdü. Bahçeli, ameliyatın ardından parti genel merkezine gitti.  Erdoğan ve dönemin CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu Bahçeli’ye ‘Geçmiş olsun’ telefonu ederken, Cumhurbaşkanı Gül de mesaj gönderdi. Bahçeli, Akyurt’taki iftara katıldı. Bahçeli, “Milli ve manevi vecibeler günübirlik hesaplaşmalara kurban verilmeyecek kadar saygındır” dedi.

792100 Image1

Peugeot'dan Sıfır Faizli Kredi Kampanyası: Eylül Ayına Özel Fırsatlar! Peugeot'dan Sıfır Faizli Kredi Kampanyası: Eylül Ayına Özel Fırsatlar!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yüzüne ne olmuştu?

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'nın Çankaya ilçesinde bulunan Anıttepe Ortaokulu'nda oy kullanmak üzere geldiğinde, oy kullanma sırasında kolunun sargılı olduğu ve yüzünde belirgin morluklar olduğu gözlendi. Konuyla ilgili olarak MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, "Evinde kaza geçirdi" açıklamasını yaptı.

Kaynak: Haber Merkezi