Galatasaray'ın unutulmaz golcüsü Didier Drogba, Türkiye'de yeni bir maceraya atılmaya hazırlanıyor. Fildişi Sahilli efsane, alt liglerden bir futbol kulübü satın alma niyetinde.

Gençlerbirliği ve Amedspor 1-1 Berabere Kaldı Gençlerbirliği ve Amedspor 1-1 Berabere Kaldı

Drogba, Galatasaray’da geçirdiği dönemde attığı goller ve kazandığı başarılarla Sarı-Kırmızılı taraftarların kalbinde önemli bir yer edindi. Şimdi, futbol kariyerinin ötesinde, Türkiye’de bir futbol kulübü almayı planlıyor.

Galatasarayin Eski Yildizi Didier Drogba Turkiyeden Takim Satin Aliyor Ileq

Alt Liglerden Yeni Bir Başlangıç

Fenerbahçe Beko, Skylar Mays ile Anlaşmaya Çok Yakın Fenerbahçe Beko, Skylar Mays ile Anlaşmaya Çok Yakın

Fransız basınında yer alan haberlere göre, Drogba Türkiye'de alt liglerden bir takımla yeni bir başlangıç yapmayı düşünüyor. Galatasaray'daki şampiyonlukları ve kupa zaferleri ile hatırlanan Drogba'nın bu kararının futbol dünyasında büyük yankı uyandırması bekleniyor. Türkiye’deki taraftarların ona gösterdiği sevgi ve ilginin, bu yatırım kararında etkili olduğu ifade ediliyor.

Lider Galatasaray, Antalya'da: İlk 11'ler Belli Oldu! Lider Galatasaray, Antalya'da: İlk 11'ler Belli Oldu!

Didier Drogba, Türkiye'den Takım mı Satın Alıyor?

Galatasaray’daki Başarıları Unutulmadı

Drogba, Galatasaray forması altında sadece gol krallığıyla değil, aynı zamanda takımın kazandığı birçok kupadaki katkısıyla da adından söz ettirmişti. Sarı-Kırmızılı renklerle dolu unutulmaz anılar biriktiren Drogba, Türkiye’ye olan bağlılığını bir kez daha göstererek, yatırımcı kimliğiyle futbol sahalarında yer almayı hedefliyor.

Toprak Razgatlıoğlu İkinci Kez Dünya Şampiyonu! Toprak Razgatlıoğlu İkinci Kez Dünya Şampiyonu!

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Kaynak: Haber Merkezi