Toprak Razgatlıoğlu, 2024 Dünya Superbike Şampiyonası'nda gösterdiği üstün performansla ikinci kez dünya şampiyonu olmayı başardı. İspanya'da gerçekleştirilen şampiyonanın ilk yarışında ikinci olarak, toplam puanını 493'e çıkaran Razgatlıoğlu, önemli bir başarıya imza attı.

Polis memuruna cadde ortasında pompalı tüfekle saldırı Polis memuruna cadde ortasında pompalı tüfekle saldırı

Şampiyonluk sonrası duygularını paylaşan Razgatlıoğlu, “Uzun ve zorlu bir sezon geçirdik. Rekorlar kırarak, daha önce şampiyonluk yaşamamış bir takımla bu başarıyı elde ettik. Beni destekleyen herkese sonsuz teşekkürler. Bu yolda birlikte yürümeye devam edeceğiz ve daha büyük zaferler için mücadele edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Toprak Razgatlıoğlu İkinci Kez Dünya Şampiyonu!

Bakan Bak’tan Tebrik Mesajı

Kerem Aktürkoğlu, Portekiz'de Manşetleri Süsledi! Kerem Aktürkoğlu, Portekiz'de Manşetleri Süsledi!

Razgatlıoğlu’na tebrik mesajı gönderen Bakan Bak, “Milli motosikletçimiz Toprak Razgatlıoğlu, 2021 yılında 'İlk Türk Superbike Dünya Şampiyonu' olarak tarihe geçti. 2024 yılında bir kez daha bu başarıyı elde ederek bizleri gururlandırdı. İspanya'da gerçekleştirilen 12. ve son ayakta şampiyonluğa ulaşan Toprak'ı kutluyorum. ‘El Turco’ lakabıyla tanınan milli sporcumuzun başarısında emeği geçen herkese teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Eski İş Yerinden Kamyoneti Alıp Gece Turu Yapmıştı, Serbest Bırakıldı Eski İş Yerinden Kamyoneti Alıp Gece Turu Yapmıştı, Serbest Bırakıldı

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Kaynak: Haber Merkezi