Bursa'da şehrin ulaşım altyapısını güçlendirmek amacıyla başlatılan raylı sistem inşaat çalışmaları kapsamında önemli bir duyuru yapıldı. Bursa'da sürücülere acil uyarı! Şehrin ulaşım altyapısını güçlendirmek için başlatılan raylı sistem inşaat çalışmaları çerçevesinde önemli bir düzenleme yapıldı. Mudanya-Bursa istikametinde bulunan Sanayi Caddesi'nde yapılacak inşaat çalışmaları nedeniyle, 16 Temmuz 2024 Perşembe ve 17 Temmuz 2024 Cuma geceleri saat 01:00 ile 06:00 arasında cadde araç trafiğine kapatılacak.

Trafik2

Bursa'da hangi yollar açık?

TOGG'un Yeni Modeli T10F İçin Çalışmalar Tüm Hızıyla Devam Ediyor... TOGG'un Yeni Modeli T10F İçin Çalışmalar Tüm Hızıyla Devam Ediyor...

Raylı sistem inşaatı kapsamında Geçit bölgesinde yeni bir yaya üst geçidi oluşturulması planlanıyor. Bu süreçte Sanayi Caddesi'nin kapatılması nedeniyle sürücülerin alternatif güzergahları tercih etmeleri gerekecek.

Trafik Sigortası

Bursa'da ulaşım için öneriler... Bursa'da yollar açılacak mı?

Bursa Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, vatandaşların geçici düzenlemeye uyum sağlamalarını ve işlerini bu saatler dışında planlamalarını tavsiye ediyor. Çalışmaların tamamlanmasıyla bölgedeki ulaşımın daha hızlı ve güvenli hale getirilmesi hedefleniyor.

Afyonkarahisar'da Trafik Denetimi 112 Sürücüye Ceza Uygulandı

Bursa'da kapanan yollar için nereyi arayabilirim?

Sanayi Caddesi'nin geçici kapatılmasıyla ilgili güncel bilgiler ve alternatif güzergahlar hakkında detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar, Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin resmi iletişim kanallarını kullanabilirler.

Kaynak: Haber Merkezi