Lüks Hayatın İzleri: Evler Kime Ait?

Dilan Polat ve Engin Polat’ın avukatı Sevinç Horoz, ev ve araçlarının akıbeti hakkında bilgi verdi. “Oturdukları ev kendilerine mi ait?” sorusuna yanıt veren Horoz, “Evleri kendi kullanımlarına ait. Üzerinde bir tedbir kararı var, ancak bu tedbir üçüncü kişilere yönelik satışın önlenmesi içindir. Evlerinde oturmaya devam edecekler” dedi.

806009 Image1

Araçlar Hala Güvende mi?

Polat ailesinin araçlarıyla ilgili yanlış bilgilere de açıklık getiren Horoz, “Araçlar polis tarafından el konulmadı. Şu an TMSF bünyesinde otoparkta tutuluyor. İade talebinde bulunmadık; yargı sürecinde bunu değerlendireceğiz” ifadelerini kullandı. Bu durum, sosyal medyada dolaşan spekülasyonlara son noktayı koymuş oldu.

Dilanpolat 2

Avukatlık Masrafları Kim Ödüyor?

Horoz, avukatlık masraflarının nasıl ödendiği konusundaki bir soruya da yanıt verdi. “Bir kısmını aldık. Malvarlıkları iade edildiğinde ve ticaret hayatlarına döndüklerinde durumu yeniden değerlendireceğiz” dedi. Bu açıklama, Polat ailesinin maddi durumuna dair merakları gidermeye yardımcı oldu.

Edfd269E Z2Zng00V8Wpxgoodyvdz3K

Narin olayında yeni gelişme! Adli tıp raporu tamamlandı Narin olayında yeni gelişme! Adli tıp raporu tamamlandı

Polat Ailesi Şu An Nasıl Hayatta Kalıyor?

Peki, Dilan Polat ve Engin Polat şu an nasıl geçiniyor? Horoz, “Yakın akraba ve arkadaş desteğiyle geçiniyorlar” diye yanıtladı. Aile, yaşanan süreçte sosyal çevrelerinden destek alarak hayatlarına devam ediyor.

668Ef3443165005E5Bcfdefc

Sinema Dünyasına Adım mı Atacaklar?

Dilan Polat’ın hayatının bir filme uyarlanacağı yönündeki haberler de gündeme geldi. Horoz, “Bu süreç yaşanmadan önce gelen teklifler olduğunu bilmiyorum. Şu an önceliğimiz değil. Yargı süreci bittikten sonra değerlendireceğiz” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi