Diyarbakır'da yaşanan olaylar silsilesi devam ediyor. Daha önce 8 yaşındaki Narin Güran'ın trajik ölümüyle sarsılan şehirde, bu kez de 9 yaşındaki Rümeysa Sert'in kaybolmasıyla yürekler burkuldu.

Narin Güran Olayı Hâlâ Çözülemedi

Geçtiğimiz ağustos ayında Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi’nde evden çıkarak Kur'an kursuna giden 8 yaşındaki Narin Güran kaybolmuş, aramalar sonucu 19 gün sonra cansız bedeni dere kenarında bir çuval içinde bulunmuştu. Narin’in cinayetiyle ilgili sır perdesi hâlâ aralanamamışken, kentten bir kayıp haberi daha geldi.

2024 güncel çimento fiyatları: Gri ve beyaz çimento fiyat listesi 2024 güncel çimento fiyatları: Gri ve beyaz çimento fiyat listesi

24 Eylül'de Kayboldu

Bu kez kaybolan isim 9 yaşındaki Rümeysa Sert. 24 Eylül günü saat 12:00 civarında kaybolan küçük kız, Diyarbakır’ın Huzurevleri ile Diclekent’in buluştuğu bölgede en son görüldü. Ailesi, Rümeysa’yı gören veya nerede olduğunu bilen kişilerin acilen yetkililere ulaşmasını talep ediyor.

Kayıp Kız İçin Arama Çalışmaları Sürüyor

Emniyet güçleri, küçük kızın bulunması için seferber olmuş durumda. Rümeysa’nın kaybolduğu bölge ve çevresinde arama çalışmaları devam ediyor.

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Editör: Oğuzhan Saylar