Büyük Köfteci Zincirleri Sosyal Medyada Hedef Haline Geldi: Köfteci Yusuf'tan Açıklama Geldi

Ürünlerinde domuz eti tespit edilen bir köfteci zincirinin adının, Tarım ve Orman Bakanlığı'nın yayımladığı taklit ve tağşiş ürünleri listesinde mahkeme kararıyla gizlenmesi, sosyal medyada büyük bir tartışma yarattı. Türkiye’nin önde gelen köfteci zincirlerinden biri olan Köfteci Yusuf, bu durum sonrası hedef tahtası haline geldi.

Tarım ve Orman Bakanlığı, 2 Ekim tarihinde yaptığı açıklamada, çeşitli firmaların ürünlerinde taklit ve tağşiş tespit ettiğini belirtti. Bu listede birçok ünlü markanın yer aldığı bildirildi. Ancak, iddialara göre, belirli bir köfte restoran zincirinin etlerinde de domuz eti tespit edildi, fakat firma adını gizlemek için mahkemeye başvurdu.

Fethullah Gülen Öldü mü? Büyük Karmaşa! Fethullah Gülen Öldü mü? Büyük Karmaşa!

Domuz eti skandalının ardından, Köfteci Yusuf'tan açıklama

Köfteci Yusuf’un avukatı Ali Uslu, Gazete Pencere'ye yaptığı açıklamada, konu hakkında yeterli bilgiye sahip olmadığını belirtti ve herhangi bir yorumda bulunmayacağını ifade etti.

A Milli Takım Aday Kadroda Değişiklik ve Tecavüz Tartışması A Milli Takım Aday Kadroda Değişiklik ve Tecavüz Tartışması

Sosyal medyada, sadece Köfteci Yusuf'un değil, Türkiye’nin diğer büyük köfte zincirlerinin de benzer eleştirilere maruz kaldığı gözlemlendi. Bu kriz, tüketicilerin güvenini sarsarken, köfteci zincirleri arasında bir tartışma başlattı.

Fatih Terim, Şenol Güneş ve Mustafa Denizli'den Açıklamalar Fatih Terim, Şenol Güneş ve Mustafa Denizli'den Açıklamalar

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Kaynak: Haber Merkezi