Alba Berlin - Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Alba Berlin - Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

A Milli Takım, UEFA Uluslar Ligi’nde oynayacağı Karadağ ve İzlanda maçları öncesinde kadroda değişiklik yaptı. İsmail Yüksek ve Mert Günok, sağlık kontrollerinin ardından sakatlıklarının iyileşmeyeceği tespit edilerek kadrodan çıkarıldılar. Yerlerine, ikas Eyüpspor’un kalecisi Berke Özer aday kadroya dahil edildi. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından yapılan açıklamada, çıkarılan oyuncuların tedavilerine kulüplerinde devam edeceği belirtildi.

A Milli Takım Aday Kadroda Değişiklik ve Tecavüz Tartışması

Maç Tarihleri

A Milli Takım, 11 Ekim Cuma günü saat 21.45'te Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu'nda Karadağ ile karşılaşacak. 14 Ekim Pazartesi günü ise saat 21.45'te İzlanda’ya konuk olacak.

A Milli Takım Aday Kadroda Değişiklik ve Tecavüz Tartışması-1

Atakan Karazor'un Kadroya Alınması Üzerine Tartışmalar

Ayrıca, A Milli Takım’a ilk kez davet edilen Atakan Karazor, devam eden cinsel saldırı davası nedeniyle gündemden düşmüyor. Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Ceyhun Kazancı, Karazor’un masum olduğuna inandıklarını ifade ederek, "Hukukta masumiyet karinesi var. Suçu kanıtlanana kadar tabii ki masumdur," dedi. Kazancı, futbolcunun durumu hakkında daha fazla bilgi veremeyeceklerini çünkü davanın sürdüğünü belirtti.

Hava almak için çıktığı balkondan düşen yaşlı adam öldü Hava almak için çıktığı balkondan düşen yaşlı adam öldü

Atakan Karazor’un davası, 2022 yazında İspanya’nın İbiza Adası’nda meydana gelen bir olayla başlamıştı. 27 yaşındaki futbolcu, 18 yaşındaki bir kadına tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklanmış ve 50 bin euro kefaletle serbest bırakılmıştı. Dava, İspanya’da devam ediyor ve bu durum, futbol camiasında farklı görüşlerin ortaya çıkmasına neden oldu.

Takla atan araç, karşı yönden gelen 2 araca çarptı Takla atan araç, karşı yönden gelen 2 araca çarptı

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Kaynak: Haber Merkezi