Kazada, kendisi gibi Youtuber olan Türk moto vlogger Onur Obut da ağır şekilde yaralandı. 38 yaşındaki Tatiana Rusozolina ve Onur Obut, Bodrum istikametine doğru sürat yaparken motosikletleriyle yan yana seyir halindeyken korkunç bir kaza yaşadılar. İki motosiklet çarpışarak savruldu ve yoldan çıkarak bariyerlere çarptı. Kazada Rusozolina olay yerinde hayatını kaybederken, Onur Obut ağır yaralar aldı ve Milas Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Narin bulundu mu? Kayıp Narin hakkında açıklama geldi Narin bulundu mu? Kayıp Narin hakkında açıklama geldi

Rusozolina, TikTok'ta 5 milyon, YouTube'da 2 milyon, Instagram'da ise 'tanechkaozolina' ismiyle yaklaşık 1 milyon takipçiye sahipti. "MotoTanya" olarak da bilinen Rus fenomen, Türkiye'de geniş bir hayran kitlesine sahipti ve ülke genelinde motosiklet turu yapıyordu.

Kaza sonrası olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Tatiana Rusozolina'nın hayatını kaybettiğini belirledi ve cesedi morga kaldırıldı.

Türkiye'de geçirdiği kaza sonrası ölümü, sosyal medya üzerinde büyük üzüntü yaratan Tatiana Rusozolina'nın son fotoğrafları, İstanbul'da çekildiği motosikletleri üzerindeki paylaşımlarından kaldı.

Rusozolina'nın ölümü, hem Türkiye'de hem de uluslararası sosyal medya platformlarında geniş yankı uyandırdı. Takipçileri ve sevenleri, ünlü fenomenin ani ve trajik ölümü nedeniyle büyük bir üzüntü içinde olduklarını belirttiler.

Kaynak: Haber Merkezi