Tims&B Productions imzalı bu yapımın yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar üstleniyor.
Yönetmenliğini Uluç Bayraktar’ın yaptığı, senaryosunu ise Yıldız Tunç’un kaleme aldığı Siyah Kalp, ilk bölümüyle büyük ilgi toplamıştı. İzleyiciler, dizinin yeni bölümünde nelerin yaşanacağını sabırsızlıkla bekliyor.

3709033 1920X1080

2. Bölümde Neler Olacak?

Siyah Kalp’in 2. bölümünde, Sumru’nun (Ece Uslu) karşısında Melek ve Nuh’u görmesiyle birlikte olaylar hız kazanıyor. Bu yüzleşme sonrası Sumru için tehlike çanları çalmaya başlıyor. Ayrıca, Sevilay, Cihan’ın evliliğini onaylamasıyla zor bir duruma düşüyor.

Cihan, Sevilay’ın bu evliliği istemediğini anlamasına rağmen babasına verdiği sözden dönmeyecek. Cihan, bu sırrı herkesten saklamaya çalışırken, Melek ile karşılaştığı anı aklından çıkaramaz.

TETT ne anlama geliyor? Karıştırılan bu ibareye dikkat! TETT ne anlama geliyor? Karıştırılan bu ibareye dikkat!

Sumru, ikizleri kendinden uzak tutmaya çalışsa da Nuh ve Melek, ona annelik borcunu ödetmeye kararlıdır. Aşkı bulmak için mücadele ederken, hakları olan anne sevgisinin peşinden koşacaklardır.

3701749 1920X1080

Usta Oyuncu Kadrosu

Siyah Kalp dizisinde Ece Uslu’nun yanı sıra Aras Aydın (Nuh), Hafsanur Sancaktutan (Melek), Leyla Tanlar (Sevilay), Burak Tozkoparan (Cihan), Esra Dermancıoğlu (Hikmet), Burak Sergen (Samet), Genco Özak (Esat), İlker Aksum (Tahsin), Bülent Polat (Bünyamin), Ayşe Tunaboylu (Enise), Gözde Çığacı (Canan), Derin İnce (Harika), Deniz Karabaş (Esma), Ferda Işıl (Sakine) ve Işıl Yücesoy (Nihayet) gibi başarılı isimler yer alıyor.

Siyah Kalp, yeni bölümüyle Perşembe akşamı saat 20.00’de Show TV’de izleyicileriyle buluşacak.

Editör: Haber Merkezi