Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), personel alımı ile ilgili önemli bir duyuru yaptı. Resmi Gazete'de yayınlanan karar doğrultusunda, 2025 yılında farklı kadrolar için 3 bin 24 personel alınacağı belirtildi. Peki, hangi pozisyonlara başvuru yapılacak?

24 Emniyet Muduru Merkeze Cekildi

2024 PTT Personel alımı başvuru tarihleri açıklandı mı? 2024 PTT Personel alımı başvuru tarihleri açıklandı mı?

Hangi Kadrolara Personel Alınacak?

10 Eylül 2024 tarihli Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayınlanan karara göre, EGM’nin merkez ve taşra teşkilatında çeşitli boş kadrolar bulunuyor. Bu kapsamda en fazla boş kadronun Emniyet’te olduğu bildirildi. İşte o kadrolar:

Sıla Bebek Olayında Şok Edici Yeni Detay... Sıla Bebek Olayında Şok Edici Yeni Detay...

Thumbs B C 9778Dd877502Cc0071C910925Bb0A845

  • Merkez Teşkilatı Kadroları: Bilgisayar işletmeni, sosyal çalışmacı, tabip, psikolog, hemşire, sosyolog, merkez emniyet müdürü, başkomiser gibi pozisyonlarda 256 boş kadro bulunuyor.

  • Taşra Teşkilatı Kadroları: Mütercim, memur, veri hazırlama ve kontrol işletmeni, programcı, mühendis, tekniker, teknisyen, başkomiser, komiser ve komiser yardımcısı gibi pozisyonlar için 2768 boş kadro açıklandı.

Egm Personel Alimi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı yapacak! Başvuru şartları neler? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı yapacak! Başvuru şartları neler?

Alımlar Ne Zaman Başlayacak?

Açıklamalara göre, boş kadroların bir kısmı kurum içi terfilerle doldurulacakken, boşalan pozisyonlar için dışarıdan personel alımı yapılacak. Bu alımların ise 2025 yılı içerisinde gerçekleşmesi bekleniyor.

0X0 Personel Alimi 2024 Son Dakika Kamuya 37210 Personel Alimi Yapilacak Iste 33 Memur Alimi Ilani 1724208918595

Başvurular Ne Zaman ve Nasıl Yapılacak?

EGM’nin personel alımlarıyla ilgili başvuru detayları ve tarihleri henüz netleşmedi. Ancak, başvuruların Emniyet Genel Müdürlüğü’nün resmi web sitesi ve duyurular üzerinden yapılacağı tahmin ediliyor.

Başvuruların nasıl yapılacağı ve adaylardan hangi niteliklerin aranacağına dair güncel bilgilere önümüzdeki günlerde yer verilmesi bekleniyor.

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Editör: Evrim Tuna Şahin