Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde trafik ekipleri, ehliyetsiz, kasksız ve plakasız motosiklet kullanan bir sürücüye toplamda 12 bin 690 TL para cezası uyguladı.

Gazipaşa Trafik Ekiplerinden Cezai İşlem

Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri, trafik kurallarına aykırı davranışları önlemek amacıyla denetimlerini sürdürüyor. Son olarak İstiklal Mahallesi Mehmet Oğuz Bulvarı üzerinde gerçekleştirilen denetimlerde, bir motosiklet sürücüsünün ehliyetsiz ve kasksız olduğu, motosikletinin ise plakasız olduğu belirlendi.

Ehliyetsiz, Kasksız ve Plakasız Motosikletliye Ağır Ceza-1

Para Cezaları ve Trafikten Men

Yapılan incelemeler sonucunda, sürücüye çeşitli ceza maddeleri uyarınca para cezası uygulandı. Kasksız motosiklet kullanmaktan 436 TL, ehliyetsiz motosiklet kullanmaktan 8 bin 190 TL ve plakasız motosiklet kullanmaktan ise 4 bin 064 TL olmak üzere toplamda 12 bin 690 TL ceza kesildi. Ayrıca, şase numarası incelenen ve faturası bulunmayan motosiklet, trafikten men edilerek çekici yardımıyla otoparka çekildi.

'Big Mable' Eğlencesi Feci Bir Kaza ve Ölüm ile Sonlandı 'Big Mable' Eğlencesi Feci Bir Kaza ve Ölüm ile Sonlandı

Denetimler Sürecek

Eğirdir'de Sakin Şehirler Toplantısı Gerçekleşti Eğirdir'de Sakin Şehirler Toplantısı Gerçekleşti

Polis ekipleri, trafik güvenliğini artırmak ve kurallara uyumu sağlamak amacıyla denetimlere devam edeceklerini belirtti. Sürücüler, trafik kurallarına uymaya ve güvenli sürüş yapmaya teşvik edildi.

Kuyumcuyu Soymaya Çalışan Hırsıza Kurşun Geçirmez Cam Şoku Kuyumcuyu Soymaya Çalışan Hırsıza Kurşun Geçirmez Cam Şoku

Editör: Ali Oğuz Büyükkal