Son günlerde Türkiye futbolunda gündeme damga vuran Elif Karaarslan, 9 Temmuz 2000 tarihinde İstanbul'un Kadıköy ilçesinde dünyaya geldi. Henüz 24 yaşında olan Karaarslan, alt liglerde hakemlik yapmaktadır ve sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla da dikkat çekmektedir.

Elif Karaarslan Kimdir? Orhan Erdemir Olayı Nedir?

Futbol Kariyeri

Futbol kariyerine Libade Spor Kulübü’nde başlayan Elif Karaarslan, daha sonra Bakırköy Gençlikspor ve Beşiktaş gibi takımlarda lisanslı futbolcu olarak forma giydi. Ailesinin futbol oynamasını istememesi nedeniyle zorluklar yaşayan Karaarslan, zamanla ailesini ikna ederek yeşil sahalara adım attı. Ancak, 16 yaşında Beşiktaş Kadın Futbol Takımı'nda oynarken yaşadığı ön çapraz bağ sakatlığı, futbolculuk kariyerini sonlandırmasına neden oldu.

Elif Karaarslan Kimdir? Orhan Erdemir Olayı Nedir?-1

Hakemlik Kariyeri

Sakatlığının ardından bir yabancı kadın hakemden etkilenen Karaarslan, hakem olmaya karar verdi. İlk maçına 29 Şubat 2020 tarihinde 2. yardımcı hakem olarak çıktı. Bugün itibarıyla sosyal medya platformlarında 332 bin takipçisi bulunan Elif Karaarslan, tribünlerden aldığı destekle adını daha da duyurmuştur.

Elif Karaarslan Kimdir? Orhan Erdemir Olayı Nedir?

Orhan Erdemir Olayı

Elif Karaarslan ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) gözlemcisi Orhan Erdemir arasında yaşanan olay, sosyal medya üzerinden yayılan bir görüntü ile gündeme geldi. Bu olay sonrası, TFF her iki ismin lisanslarını iptal etti. Orhan Erdemir’in 61 yaşında olduğu ve TFF gözlemcisi olarak görev yaptığı biliniyor.

Kasiyer Merve Acar Cinayeti Davasında Tahliye Kararı Kasiyer Merve Acar Cinayeti Davasında Tahliye Kararı

Elif Karaarslan Kimdir? Orhan Erdemir Olayı Nedir?

Eğitim ve İlgiler

Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nden mezun olan Elif Karaarslan, maçlarda yardımcı hakemlik yaparken, aynı zamanda binicilik gibi farklı spor dallarına da ilgi göstermektedir. Sosyal medya üzerinden spora olan tutkusunu sergileyen Karaarslan, "Hakeme kalkan eller kırılsın" tezahüratıyla da dikkat çekmiştir.

Oğuzhanspor Kendi Evinde Yatağanspor’a 0-1 Yenildi Oğuzhanspor Kendi Evinde Yatağanspor’a 0-1 Yenildi

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Abdullah Gül ve Eşine Londra'da Şok Arama Abdullah Gül ve Eşine Londra'da Şok Arama

Kaynak: Haber Merkezi