MHP yeni siyasi döneme hazırlanıyor! Gündemde neler var? MHP yeni siyasi döneme hazırlanıyor! Gündemde neler var?

Trabzon Ticaret Borsası (TTB) Yönetim Kurulu Başkanı Eyyüp Ergan’ın vefat eden kızı Elif Sude Ergan, son yolculuğuna uğurlandı.

Elif Sude Ergan Ebediyete Uğurlandı

Yomra Yeni Cami’de düzenlenen cenaze törenine Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya ve AK Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu gibi önemli isimler katıldı. Ayrıca, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, TOBB Başkan Yardımcısı ve İstanbul Ticaret Borsası Başkanı Ali Kopuz, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Rize TSO Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, TTB Meclis Başkanı Nevzat Özer, TTSO Başkanı Erkut Çelebi, Gümüşhane TSO Başkanı İsmail Akçay, TESOB Başkanı Metin Kara, Trabzon İl Sağlık Müdürü Hakan Usta, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, TTB meclis üyeleri, borsa çalışanları ve vatandaşlar da törene iştirak etti.

Sss-1

Cenaze namazı öğle vakti kılındıktan sonra, Elif Sude Ergan’ın cenazesi dualar eşliğinde aile kabristanlığına defnedildi.

Park Halindeki Tur Minibüsünün Alev Alev Yanma Anı Park Halindeki Tur Minibüsünün Alev Alev Yanma Anı

Elif Sude Ergan’ın cenaze töreni, ailesi ve yakınlarının yanı sıra birçok resmi yetkili ve vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi.

Boğulma tehlikesi geçiren adamı balıkçılar kurtardı Boğulma tehlikesi geçiren adamı balıkçılar kurtardı

Kaynak: Haber Merkezi