Devlet Malzeme Ofisi (DMO), YSK'nın ihtiyacı olan filigranlı oy pusulası ve zarf kâğıdı alımı için ihale sürecini resmen başlattı.

437342

İhale Detayları Neler?

Cumhuriyet gazetesinde yer alan habere göre, DMO tarafından yayımlanan ihale ilanına göre toplamda 4 bin ton filigranlı oy pusulası ve bin ton filigranlı zarf kâğıdı alımı yapılacak. Bu alım Kamu İhale Yasası’nın 22. maddesine göre “doğrudan temin” yöntemiyle gerçekleştirilecek. İhale tekliflerinin son teslim tarihi ise 21 Ekim 2024 olarak belirlendi.

Yerel Secim Oy Pusulasi Nasil Olacak 31 Mart 16993096 8670 M

Tanju Özcan, Merih Demiral'ın ‘Bozkurt’ Heykelini Diktirdi Tanju Özcan, Merih Demiral'ın ‘Bozkurt’ Heykelini Diktirdi

5 Bin Tonluk Malzeme Alımı

Alınacak toplam miktar 5 bin ton kâğıttan oluşuyor. Filigranlı oy pusulası ve zarfların teslim süresi ise 8 ay olarak açıklandı. İsteklilerin geçici teminatı, teklif bedelinin yüzde 3’ünden az olmamak şartıyla 30 Mayıs 2025'e kadar geçerli olacak şekilde belirlenmesi gerekiyor.

Secim 2464

Seçim Hazırlığı Sinyali mi?

İhale sürecinin, Türkiye’de erken seçim tartışmalarının yeniden alevlendiği bir dönemde yapılması, kamuoyunda YSK'nın seçim hazırlığı yaptığı yorumlarına neden oldu. İktidar ve muhalefet arasında süregelen seçim tartışmalarının gölgesinde, bu ihale yeni bir seçim takvimi beklentisini artırmış durumda.

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Editör: Oğuzhan Saylar