Türkiye'nin büyük derbisi Fenerbahçe ile Galatasaray arasında, şampiyonluk yarışı açısından kritik öneme sahip bir maç gerçekleştirilecek. Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe, Okan Buruk'un takımı Galatasaray'ı ağırlayacak. Taraftarlar, iki takımın kadro tercihlerini ve derbinin sonucunu merakla bekliyor.

T25 Mac Sonucu Fenerbahce 229

PFDK'dan Açıklama Geldi: Edin Visca'nın Cezası Belli Oldu PFDK'dan Açıklama Geldi: Edin Visca'nın Cezası Belli Oldu

Maç Detayları:

  • Tarih: 21 Eylül Cumartesi
  • Saat: 20.00
  • Hakem: Atilla Karaoğlan

Derbi, beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Ayrıca, dünya genelindeki futbolseverler bu heyecanı Fransa, Amerika, Kanada, İspanya, Portekiz, Hırvatistan, Slovenya, Sırbistan ve Arnavutluk gibi ülkelerde de izleyebilecek.

Fenerbahce Galatasaray Derbisi Oncesi One Cikan Rakamlar Faql

İlk 11’ler:

  • Fenerbahçe: Livakovic, Mert, Çağlar, Djiku, Oosterwolde, Fred, İsmail, Tadic, Szymanski, Maximin, Dzeko
  • Galatasaray: Muslera, Kaan, Sanchez, Abdülkerim, Jakobs, Torreira, Sara, Yunus, Mertens, Barış, Osimhen

Icardi Fenerbahçe Derbisi

Takım Bilgileri:

Fenerbahçe, 5 maçta 4 galibiyet ve 1 beraberlikle 13 puanla 2. sırada yer alıyor. Galatasaray ise 15 puanla ligde lider konumda. Fenerbahçe, yalnızca Göztepe karşısında puan kaybı yaşadı. Galatasaray, Adana Demirspor’u 5-1, Çaykur Rizespor’u 5-0 gibi farklı skorlarla mağlup ederek formunu sürdürdü.

Atilla Karaoglan 2 Kez Fenerbahce Galatasaray Derbisinde Duduk Calacak 8877

Sakatlık Durumları:

Fenerbahçe’de Bright Osayi-Samuel’in oynaması beklenmiyor. Galatasaray’da ise Hakim Ziyech sakatlığı nedeniyle kadroda yer almayacak. Fenerbahçe’nin yeni transferi Filip Kostić’in maça dahil olması bekleniyor. Galatasaray’ın yıldız oyuncusu Mauro Icardi, takım antrenmanlarına başlamış olup, Okan Buruk’un kararıyla derbide forma giyebilir.

Cep Telefonları Uzaktan Patlatılabilir mi? Siber Güvenlik Uzmanları Uyarılarda Bulundu Cep Telefonları Uzaktan Patlatılabilir mi? Siber Güvenlik Uzmanları Uyarılarda Bulundu

Fenerbahçe, Alanyaspor'u Konuk Ediyor: İlk 11'ler Belli Oldu

Derbi Heyecanı:

Fenerbahçe’de 7 oyuncu, bu kritik derbide ilk kez forma giymeye hazırlanıyor. Galatasaray'da ise Barış Alper Yılmaz son 4 maçta 4 gol atarak dikkatleri üzerine çekti. Her iki takım da galibiyet için sahaya çıkacak.

SGK Yeni Malulen Emeklilik Listesini Güncelledi: Bu Hastalıklara Sahip Olanlar Hızlıca Emekli Olabilecek! SGK Yeni Malulen Emeklilik Listesini Güncelledi: Bu Hastalıklara Sahip Olanlar Hızlıca Emekli Olabilecek!

Bu önemli derbi, Türk futbolunun iki ezeli rakibi arasındaki rekabetin bir parçası olarak büyük bir heyecanla bekleniyor. Taraftarlar, takımlarının bu önemli maçta başarılı olmasını umut ediyor.

Alanyaspor, Adana Demirspor Maçına Hazır Alanyaspor, Adana Demirspor Maçına Hazır

Kaynak: Haber Merkezi