Türkiye'nin en büyük futbol takımlarından Fenerbahçe ve Galatasaray, bir kez daha karşı karşıya geliyor. Bu sezonun en kritik maçlarından biri olarak gösterilen derbi, futbolseverleri ekran başına kilitleyecek. İşte derbiye dair tüm detaylar...

0X0 Fenerbahce Galatasaray Fb Gs Mac Biletleri Ne Zaman Satisa Cikacak Super Lig Derbi Maci Bilet Fiyatlari 1726568355936

Derbi Öncesi Son Gelişmeler

Fenerbahçe’de tek eksik Bright Osayi-Samuel olurken, Galatasaray’da sakatlığı devam eden Hakim Ziyech forma giyemeyecek. Arjantinli yıldız Mauro Icardi ise sakatlığını atlatıp takımla çalışmalara başlarken, oynayıp oynamayacağına teknik direktör Okan Buruk karar verecek.

1693083

Manchester City - Inter Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda? Manchester City - Inter Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Muhtemel 11’leri

Fenerbahçe: Livakovic, Çağlar, Djiku, Oosterwolde, Fred, İsmail, Tadic, Szymanski, Maximin, Dzeko

Galatasaray: Muslera, Kaan, Sanchez, Abdulkerim, Jakobs, Torreira, Yunus, Mertens, Barış, Osimhen

Gsfb2Kpk

Kritik Derbi İçin Hazırlıklar Tamam

Fenerbahçe, Galatasaray’ı yenerek zirveye yükselmeyi hedeflerken, Galatasaray ise bu maçı da kazanarak namağlup serisini sürdürmek istiyor. İki takımda da formda oyuncular dikkat çekiyor. Galatasaray’da Barış Alper Yılmaz, son 4 maçta 4 golle takımına büyük katkı sağlarken, Fenerbahçe’de Dzeko 5 maçta 4 gol atarak dikkatleri üzerine çekti.

5062024230608 4224055 23 6 1

Fenerbahçe - Galatasaray Maçı Ne Zaman?

Süper Lig'deki heyecan doruğa ulaşırken, Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki dev derbi 21 Eylül Cumartesi günü saat 20.00'da oynanacak. Mücadele, Fenerbahçe'nin ev sahipliğinde Şükrü Saracoğlu Stadyumu’nda gerçekleşecek.

66Ed15B0F947Dac8F00C93C7

Fenerbahçe - Galatasaray Derbisi Hangi Kanalda?

Bu dev derbi, beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak futbolseverlerle buluşacak. Maç, Türkiye dışında Fransa, Amerika, Kanada gibi birçok ülkede de yayınlanacak.

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz




 

Editör: Evrim Tuna Şahin