Burdur-Antalya karayolunda meydana gelen kaza, saat 17.20 sıralarında Kurna köyü yakınlarında gerçekleşti. Çeltikçi yönünden Burdur yönüne ilerleyen Ahmet S.'nin kullandığı meşrubat yüklü kamyonet, sollama yaparken arkasından hızla gelen bir aracı fark edince sağa geçmek istedi. Ancak, bu hareket kamyonetin, önündeki çakıl yüklü kamyona çarpmasına yol açtı. Kazanın etkisiyle meşrubat yüklü kamyonetin sürücüsü Ahmet S. ve yanındaki yolcu Resul Erdoğan (29) yaralandı.
Olay Yeri ve Sağlık Ekiplerinin Müdahalesi
Kazayı görenlerin 112 Acil Çağrı Merkezine haber vermesi üzerine sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri, ilk müdahalenin ardından yaralıları ambulansla Burdur Devlet Hastanesine kaldırdı. Ancak hastaneye kaldırılan Resul Erdoğan, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Trafik Durumu ve Araçların Çekilmesi
Kaza nedeniyle yolda uzun araç kuyruğu oluştu. Olay yeri inceleme ekipleri ve cumhuriyet savcısının çalışmalarının ardından kazaya karışan araçlar çekici yardımıyla otoparka çekildi. Trafik, çalışmaların tamamlanmasının ardından normale döndü.
Olayın Soruşturması Devam Ediyor
Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı. Soruşturma devam ederken, kazanın detayları ve sorumluluğun belirlenmesi için çalışmalar sürüyor.