Galatasaray Lucas Digne ile Anlaşma Sağladı mı?
Son olarak Norwich City'den Gabriel Sara’yı renklerine katan Galatasaray, yeni bir transfer hamlesiyle dikkatleri üzerine çekti. Sports Digitale’nin haberine göre, sarı-kırmızılı kulüp, Premier Lig ekiplerinden Aston Villa’da forma giyen Fransız sol bek Lucas Digne ile anlaşmaya vardı ve Aston Villa’ya resmi bir teklif sundu. Galatasaray'ın futbol direktörü Cenk Ergün, bu süreçte Monchi ile görüşmelere başladı.

Lucas Digne Kimdir2 1723030598 562 X750

Lucas Digne Kimdir?
Lucas Digne, 1993 doğumlu bir Fransız sol bek oyuncusudur ve şu anda Aston Villa’da forma giymektedir. Digne’nin futbol kariyeri Lille’de başlamış olup, PSG, Roma, Barcelona ve Everton gibi büyük kulüplerde de oynamıştır. Piyasa değeri şu an 12 milyon euro civarında olan oyuncu, futbol kariyerinde toplamda 414 maçta 18 gol ve 45 asist yapma başarısı göstermiştir. Lucas Digne, 2013 yılında Lille’den PSG’ye 15 milyon euro, 2016’da PSG’den Barcelona’ya 16.5 milyon euro, 2018’de Barcelona’dan Everton’a 20 milyon euro ve 2022’de Everton’dan Aston Villa’ya 30 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olmuştur. Ayrıca, Fransa Milli Takımı formasıyla 46 maçta görev almıştır.

İtalya-Sırbistan Voleybol Maçı Ne Zaman ve Hangi Kanalda? İtalya-Sırbistan Voleybol Maçı Ne Zaman ve Hangi Kanalda?

Galatasaray'dan Lucas Digne Hamlesi? Görüşmelere Başlandı!-2

Trendyol Süper Lig: Antalyaspor: 3 - Hatayspor: 2 (Maç sonucu) Trendyol Süper Lig: Antalyaspor: 3 - Hatayspor: 2 (Maç sonucu)

Lucas Digne’nin Transferi Hakkında Son Durum Nedir?
Lucas Digne, Galatasaray ile ilgili çıkan haberler üzerine açıklamada bulundu. Digne, “Üzgünüm ama doğru değil” diyerek transfer iddialarını yalanladı. Digne'nin menajeri Mikkel Beck de konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Beck, “Galatasaray, Aston Villa ile temasa geçti. Ancak Galatasaray ile aramızda anlaşma sağlanamadı. Lucas, Aston Villa’da kalmak istiyor ve sözleşme şartlarını müzakere etme niyetinde değildi.” dedi.

Yaz Olimpiyatları Spor Tırmanış Takvimi! Spor Tırmanış nedir? Yaz Olimpiyatları Spor Tırmanış Takvimi! Spor Tırmanış nedir?

Galatasaray'dan Lucas Digne Hamlesi? Görüşmelere Başlandı!-3

Galatasaray’ın Transfer Planları Ne Yönde?
Galatasaray, Lucas Digne ile ilgili anlaşmaya varamasa da transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılı ekip, yeni transferler ve takviye planları kapsamında diğer alternatifleri değerlendirmeye devam edecek. Kulübün transfer stratejisi, takımı güçlendirecek ve sezonun geri kalanında başarılı sonuçlar elde etmeyi hedefliyor.

Galatasaray'da Derrick Köhn Gelişmesi Galatasaray'da Derrick Köhn Gelişmesi

Kaynak: Haber Merkezi