İstanbul'da polis memuru Şeyda Yılmaz'ı şehit eden Yunus Emre Geçti'nin ilk ifadesi ortaya çıktı. Uyuşturucu bağımlısı olduğunu itiraf eden Geçti'nin olayla ilgili anlattıkları ortaya çıktı.

Umraniyede Bir Suc Makinesi Polis Seyda Yilmazi Sehit Etti

Olayın Gelişimi

2024 güncel çimento fiyatları: Gri ve beyaz çimento fiyat listesi 2024 güncel çimento fiyatları: Gri ve beyaz çimento fiyat listesi

19 yaşındaki Yunus Emre Geçti, Dudullu Polis Merkezi’nde hırsızlık suçlamasıyla gözaltına alındıktan sonra, karakoldan kaçmayı başardı. Kaçış esnasında, polis memurları Şeyda Yılmaz ve K.H.S. tarafından takip edildi. Geçti, kovalamaca sırasında polis memurlarının silahını alarak çevreye ateş açtı ve bu sırada Yılmaz başından ağır yaralandı.

Sehit Polis Seyda Yilmazin Esi Odatvye Konustu Videolari Izlemedim Bakamiyorum 04H2

Çöp Poşetiyle Adliyeye Sevk Edildi

Olayın hemen ardından yakalanan Geçti, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği’nde işlemleri tamamlandıktan sonra kadın polis memurları tarafından siyah çöp poşetiyle adliyeye sevk edildi. Geçti, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

66F299F9C30A280C50B73262

"Uyuşturucu Kullanıyordum" İtirafı

Geçti’nin ifadesinde, uyuşturucu madde kullandığını kabul etti. “5 ay öncesine kadar bonzai ve esrar kullanıyordum. Karakolda ifadelerimizi aldılar ve beklemem gerektiğini söylediler. O sırada annemin çığlığını duydum ve karakolun duvarından atladım,” dedi.

Kapak 120010

"Yerde Silah Gördüm" Açıklaması

Geçti, ifadesinde yer alan detaylarla dikkat çekti: “Karakoldan kaçtıktan sonra yolda karşılaştığım kişiler bana saldırdı. Yerde silah gördüm ve mermi yedim. Onların polis olduğunu bilmiyordum, sivil bir araçla geldiler. Silahı gördükten sonra ateş açtım ve daha sonra evime döndüm.” Geçti, şehit polisin vurulmasına sebep olmadığını ve suçlamaları kabul etmediğini ifade etti.

788 Polis Memuru Seyda Yilmazi Sehit Eden Supheli Tutuklandi

Geçti'nin Savunması

Geçti, tutuksuz yargılanmasını talep ederek, “Ben kimseye silah vermedim, yere düşmüş bir silah gördüm. Kasten suç işlemedim,” dedi.

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Editör: Oğuzhan Saylar