Green Card başvuru sürecinde dil şartının aranmadığı geçtiğimiz dönemlerde duyurulmuş, bu nedenle ülkemizden de yoğun bir başvuru akışı yaşanmıştı. Ancak, başvuranlar için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Son haberlere göre, Green Card başvuru sonuçlarının açıklanacağı tarih netleşti.

Sonuçlar ne zaman açıklanacak?

Tunagazete 1714251923

Sonuçlar, Mayıs ayı içerisinde açıklanacak ve başvuranlar DV Lottery ekranı üzerinden Confirmation Number kullanarak sonuçlarını sorgulayabilecekler. Green Card başvuru sonuçlarının 4 Mayıs tarihinde açıklanması bekleniyor. Başvuruların 4 Ekim - 7 Kasım tarihleri arasında online olarak alındığını hatırlatalım.

Green Card başvuruları için dil şartının aranmaması, adayların en az lise mezunu olması ve bir meslek sahibi olmaları gibi kriterlerin geçerli olduğu biliniyor. Ancak, bu kriterlere uygun olanların başvuru yapmış olması, sonuçların nasıl şekilleneceği konusunda merakı artırıyor.

Sonuçlar nereden sorgulanacak?

M T Y0 N T Ey M D U3 Yj Fi Y W I

Sonuçların açıklanmasının ardından Green Card sonuç sorgulama ekranına nasıl ulaşılacağı da merak ediliyor. Güncel bilgilere göre, sonuçlar DV Lottery resmi web sitesi üzerinden sorgulanabilecek ve başvuranlar 4 Mayıs tarihinden itibaren teyit numaralarını kullanarak sonuçlarını öğrenebilecekler.