Kozan haber Haberleri

kozan haber haberleri ve güncel kozan haber gelişmeleri, kozan haber ile ilgili tüm video, kozan haber fotoğrafları ve kozan haber haberleri Burdur Haber, Burdur Haberleri, Burdur Gündem, GazeteBU sitemizde


Yaşam

Adana'nın Kozan ilçesinde 600 rakımlı kıraç arazilerde yetişen keçiboynuzunda, 40 dereceyi aşan sıcaklarda hasat başladı.

Adana Haberleri

Adana'nın Kozan ilçesinde bir iş yerine yapılan operasyonda 672 adet uyuşturucu hap ele geçirilirdi. Olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı.

Adana Haberleri

Adana'nın Kozan ilçesinde 6 Şubat depremlerinde ağır hasar alan binaların yıkımına 18 ay sonra başlandı.

Adana Haberleri

Adana'nın Kozan ilçesinde Kemal Sunal'ın "Gülen Adam" filmi gerçek oldu. Lastik tamircisi Ali Tutar, sürekli güldüğü için cenazelere gidemediğini söyledi.

Adana Haberleri

Nem ile birlikte hissedilen sıcaklığın 50 dereceye ulaştığı Adana'nın Kozan ilçesinde Afrika kökenli vatandaşı da sıcaklar pes dedirtti. Abdülşükür Maiga,...

Adana Haberleri

Adana'nın Kozan ilçesinde bir genç, serinlemek için girdiği derede boğuldu.

Adana Haberleri

Adana’nın Kozan ilçesinde trafik ışıklarının üzerine yuva yapan kumru, 49 derece sıcağa rağmen yavrusunun yanından ayrılmıyor.

Adana Haberleri

Adana'nın Kozan ilçesinde iki aile arasında arazi anlaşmazlığı yüzünden çıkan silahlı kavgada 4 kişi gözaltına alındı.

Adana Haberleri

Adana'nın Kozan ilçesinde otomobilin üzerine aşırı şekilde ağaç dalı yükleyip trafiğe çıkan sürücü, herkesi hayrete düşürdü.

Adana Haberleri

Adana’nın Kozan ilçesinde öğrenciler, ilçenin düşman işgalinden kurtuluşunun 104. yıl dönümünü gösterilerle kutladı.

Adana Haberleri

Adana'nın Kozan ilçesinde pamuk yorgan esnafı artık elyaf yorgan tercih edildiğini, pamuğa olan ilginin çok azaldığını söyledi.

Adana Haberleri

Adana’nın Kozan ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.