Denizli’nin Çivril ilçesinde, hava almak için çıktığı balkonundan düşen 69 yaşındaki Ali Aslan, 4 gündür tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Yağma suçundan 22 yılla aranan adam yakalandı Yağma suçundan 22 yılla aranan adam yakalandı

Olay, 4 Ekim tarihinde Yassıhöyük Mahallesi’nde gerçekleşti. Gece saatlerinde hava almak için evinin balkonuna çıkan Ali Aslan, dengesini kaybederek yaklaşık 2 metre yükseklikten aşağı düştü. Başından yaralanan yaşlı adam, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Bucak Belediyesi Mahalle Buluşmaları: Alaattin Mahallesi Bucak Belediyesi Mahalle Buluşmaları: Alaattin Mahallesi

Olayı gören yakınları hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak yardım talep etti. Olay yerine gelen jandarma ve sağlık ekipleri, Aslan’a ilk müdahaleyi yaptıktan sonra onu Çivril Devlet Hastanesi’ne sevk etti. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından, durumu ağır olan Ali Aslan Denizli kent merkezindeki üniversite hastanesine transfer edildi ve yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Ancak, doktorların tüm çabalarına rağmen bu sabah hayatını kaybetti.

Cadde Ortasında Silahlı Kavga: 4 Gözaltı Cadde Ortasında Silahlı Kavga: 4 Gözaltı

Ali Aslan’ın cenazesi, otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Ayrıca, olayın detaylarıyla ilgili soruşturma başlatıldı. Ali Aslan’ın diyaliz hastası olduğu bilgisi de edinildi.

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Editör: Ali Oğuz Büyükkal