Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde bir inşaat alanında meydana gelen strafor köpük yangını, gökyüzünü siyah dumanlarla kapladı. Olayda herhangi bir yaralanma yaşanmazken, yangın anları çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonlarıyla kaydedildi.

Yangın, saat 11.00 sularında Şehit Mustafa Gürcan Caddesi üzerindeki inşaatta patlak verdi. Edinilen bilgilere göre, işçiler çalışırken strafor köpüklerin bilinmeyen bir nedenle alev aldığı belirtildi. Dumanların hızla yayılması üzerine, 112 Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulunuldu. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.

3 araçlı zincirleme kaza, şans eseri yaralanan olmadı 3 araçlı zincirleme kaza, şans eseri yaralanan olmadı

Besihanedeki 100’den fazla büyükbaş hayvan telef oldu Besihanedeki 100’den fazla büyükbaş hayvan telef oldu

İnşaattaki Strafor Köpük Yangını, Gökyüzünü Dumanla Kapladı-1

Olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, alevlere müdahale ederek yangını kontrol altına aldı ve söndürdü. Yangın sonucunda inşaatın bir kısmı tamamen yanarak kullanılmaz hale geldi. Ancak, olayda can kaybı ya da yaralanma yaşanmadığı öğrenildi. Yangının çıkış nedeni hakkında inceleme başlatıldı.

Ehliyetsiz Sürücünün Çarptığı Motosikletli Hayatını Kaybetti Ehliyetsiz Sürücünün Çarptığı Motosikletli Hayatını Kaybetti

Editör: Ali Oğuz Büyükkal