Kara Ağaç Destanı dizisi, İpek Karapınar’ın ‘Kumru’ karakteriyle büyük bir sürprize ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. TRT 1’in yönetmenliğini Cem Akyoldaş’ın üstlendiği dizinin yeni sezonu, geçtiğimiz hafta izleyicileriyle buluşmuştu.16.bölümde, Ömer’in gerçekleri öğrenmesi ve Celal Ağa’dan hesap sormak istemesi, Kara Ağaç’a yeni gelen savcının müdahalesiyle yarım kalmıştı. Bu sırada Sultan, Asiye ve Raziye, Ömer’i durdurmak için büyük çaba gösterirken, Ömer’in geçmişle ilgili sorgulamaları işleri daha da karmaşık hale getirdi. Celal Ağa ise Raziye’nin doğumunu araştırmaya başlarken, büyük sırrı öğrenmesi onu intikam ateşiyle doldurdu ve Kara Ağaç’ı alevlere teslim etti.

1200X627 Kara Agac Destani Dizisi Oyunculari Ve Konusu Trt 1In Yeni Dizisi Kara Agac Destani Ne Zaman Basliyor Yayin Ta 1707745276722

Kumru’nun Gelişi Neleri Değiştirecek?

Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan’a 'El Hareketi' Tepkisi Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan’a 'El Hareketi' Tepkisi

İpek Karapınar’ın hayat vereceği Kumru karakterinin, dizideki gelişmelere nasıl etki edeceği merak konusu. Hayatı zorluklarla dolu olan Kumru, geçmişinin yüklerini omuzlarında taşırken, Durdu Ana’ya sığınır. Durdu Ana’nın yanında çalışmaya başlayan Kumru, kısa süre içinde Celal Ağa ile karşılaşır; bu buluşma onun kaderini köklü bir şekilde değiştirecektir.

Haysiyetine son derece bağlı ve hayatını doğruluk ile güzellik üzerine inşa eden Kumru, Kara Ağaç Destanı’nın yeni bölümünde izleyiciyle buluşacak. 20 Eylül Cuma günü saat 20.00’de TRT 1 ekranlarında yayınlanacak bölümde, Kumru’nun Kara Ağaç’a etkileri büyük bir merakla bekleniyor.

Editör: Haber Merkezi