İŞKUR 20 Sözleşmeli Bilişim Personeli Alacak! Başvuru Detayları Belli Oldu İŞKUR 20 Sözleşmeli Bilişim Personeli Alacak! Başvuru Detayları Belli Oldu

Burdur’un Aziziye Köyü’nde Portsan Mermer Yönetim Kurulu Başkanı Burdur Yörük İl Beyi Hayırsever İş İnsanı Mehmet Cadıl tarafından bu yıl 21. düzenlenecek olan “Aziziye Köyü Kültür, Sanat ve Yayla Şenliği” 14 Temmuz Pazar günü yapılacak.Saat 11.00’de başlayacak olan “Aziziye Köyü 21. Kültür, Sanat ve Yayla Şenliği’nde Türk Halk Müziği Sanatçıları Arzu Gök, Nurcan Altınok ve Özlem Şahin sahne alacak.

 “Aziziye Köyü 21. Kültür, Sanat ve Yayla Şenliği” hakkında konuşan Hayırsever İş İnsanı Mehmet Cadıl, “21 yıl önce Aziziye Yaylası’nda gerçekleştirdiğim şenliği, o günden bugüne kadar severek yerine yapıyorum” dedi.

Aziziye Yayla Şenliği’nin tamamen yörüklere hitap ettiğini söyleyen İş İnsanı Mehmet Cadıl, “Bizim şenliğimize katılan herkes o gün zeybeği, erik dalını ve hatçemi oynayarak, stresini atacak” diye konuştu.

Şenliğin organize edilmesinde çok büyük bir ekibin arka planda çaba gösterdiğini kaydeden İş İnsanı Cadıl, tüm Türkiye’den hemşerilerini Aziziye Yaylası’nda 21.’sini düzenleyeceği Kültür, Sanat ve Yayla Şenliği’ne davet etti.

Photo 5807474075948400850 Y

Editör: Ömer Özdoğan