Atabey Belediyesi'nde Bahçe Bakım İşçisi Alımı

İŞKUR'da yayımlanan yeni kamu işçi alımı ilanına göre, Atabey Belediyesi bünyesinde görev yapacak tam zamanlı ve belirli süreli istihdam edilecek toplam 8 işçi alımı yapılacaktır. Belediye bünyesinde geçici süreli olarak çalışacak bahçe bakım işçileri, noter kurası ile belirlenecektir. 60 yaşını geçmemiş adaylar için geçerli olan bu fırsatın tüm detayları aşağıda yer almaktadır.

Kamu İşçi Alımı Başvuru Tarihi

Atabey Belediyesi'nde bahçe bakım işlerinde çalışmak isteyen adaylar için son başvuru günü 2 Temmuz 2024 olarak belirlenmiştir. Bu tarihe kadar başvuruların tamamlanması gerekmektedir.

Başvuru İçin Gerekli Belgeler

Bahçe bakım işçisi olarak geçici süreli belediyede istihdam edilecek adaylar için başvurular süresi içinde herhangi bir belge veya sertifika talebi olmadan tamamlanabilecektir.

Mevduat Faizi Yarışı!  2 Milyon TL'nizle Ayda Ne Kadar Kazanabilirsiniz? Mevduat Faizi Yarışı! 2 Milyon TL'nizle Ayda Ne Kadar Kazanabilirsiniz?

İş Başvuru Koşulları

Isparta Atabey Belediye Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere alınacak 8 geçici işçi için başvuru yapmak isteyen adaylarda aranan şartlar şunlardır:

  • En az ilkokul mezunu olmak
  • 18 yaşını tamamlamış olmak
  • En fazla lise ve dengi okul mezunu olmak
  • 60 yaşını geçmemiş olmak
  • Bahçe bakımı mesleğinde en az 2 yıl iş tecrübesine sahip olmak

İlan Numarası: İŞKUR İş İlan No (00008378533)

Başvuru Yeri

Atabey Belediyesi'nde 8 Bahçe Bakım İşçisi alımı için başvurular, İŞKUR internet sitesi, telefon hattı (170) ve hizmet noktalarından yapılabilecektir.

Editör: Haber Merkezi