Kadir Ezildi, nişanlısı Gamze Türkmen’in ev halinin ifşa edilmesi üzerine sessizliğini bozdu ve hukuki işlemlerin başlatıldığını duyurdu. Sabah saatlerinde Beyaz TV’de yayınlanan "Söylemezsem Olmaz" programında, Gamze Türkmen'in tesettürlü hali canlı yayında izinsiz bir şekilde gösterildi ve bu durum sosyal medyada büyük tepki topladı.

Kadir Ezildi'den Açıklama: Nişanlısı Hukuki Süreç Başlattı!

Kadir Ezildi'nin Özel Hayatı Sürekli Gündemde

Kısa süre içinde sosyal medyada fenomen haline gelen Kadir Ezildi, "En Hamarat Benim" yarışmasının sunuculuğunu üstleniyor. Son aylarda özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Ezildi, bir sohbet programında "İki aydır sevgilim var ama hiç öpüşmedik" itirafında bulunmuş ve ardından Gamze Türkmen ile evlilik kararı aldığını açıklamıştı. Çiftin nişan süreçleri ve hazırlıkları da geniş bir şekilde takipçileriyle paylaşıldı.

S 64758De6E4138Aec2Eb5213Dbcf94347A3F376Ba

Sosyal Medyada Tepki Çekti

Gamze Türkmen’in evdeki görüntülerinin izinsiz paylaşılması, özellikle tesettürlü bir kadının mahremiyetine saygı gösterilmediği gerekçesiyle birçok kişi tarafından eleştirildi. Kadir Ezildi, gün boyunca konu hakkında sessiz kalmayı tercih etse de, nihayetinde avukatı aracılığıyla hukuki sürecin başladığını duyurdu.

31 Yaşındaki Polis Memuru Evinde Ölü Bulundu 31 Yaşındaki Polis Memuru Evinde Ölü Bulundu

Emine Erdoğan'dan Anne Adaylarına Normal Doğum Çağrısı Emine Erdoğan'dan Anne Adaylarına Normal Doğum Çağrısı

Kadir Ezildi'den Açıklama: Nişanlısı Hukuki Süreç Başlattı!

Hukuki Süreç Başlatıldı

Kadir Ezildi, Gamze Türkmen'in yaşadığı bu olaydan dolayı hukuki yollara başvuracağını belirterek, takipçilerini bilgilendirdi. Çiftin yaşadığı bu üzücü olayın ardından, kamuoyundan destek bekledikleri vurgulandı.

Veli, Öğrencilerin Gözü Önünde Öğretmeni Darp Etti Veli, Öğrencilerin Gözü Önünde Öğretmeni Darp Etti

Kadir Ezildi'den Açıklama: Nişanlısı Hukuki Süreç Başlattı!

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Kaynak: Haber Merkezi