Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde, Musa Kazım Manasır İlkokulu'nda bir veli, öğrencilerin gözleri önünde öğretmene saldırarak darp etti. İddialara göre, sarhoş olduğu belirtilen veli, çocukların çıkış saatinde olay yerine geldi.

31 Yaşındaki Polis Memuru Evinde Ölü Bulundu 31 Yaşındaki Polis Memuru Evinde Ölü Bulundu

Darp edilen öğretmen, olay sonrası darp raporu alarak saldırgan veli hakkında şikayette bulundu. Öğretmene geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Eğitim-Bir-Sen yetkilileri, Denizli Adliyesi’ne giderek veli hakkında suç duyurusunda bulundu.

Veli, Öğrencilerin Gözü Önünde Öğretmeni Darp Etti-1

Şiddet Kınandı

Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Feyzullah Öselmiş, öğretmene yönelik bu saldırıyı şiddetle kınayarak, "Eğitimciler, maalesef ilimizde de şiddete maruz kalmaya devam ediyor. Bu tür saldırılar, eğitim camiasını tedirgin ediyor ve geleceğimizi tehdit ediyor" dedi. Öselmiş, eğitimcilerin böyle bir şiddet ortamında çalışma zorunluluğunun kabul edilemeyeceğini vurgulayarak, "Cehalete dayanan şiddeti ortadan kaldırmalıyız. Eğitimciler, bu tür davranışların hedefi olmamalıdır" ifadelerini kullandı.

Irmakta Kaybolan Gencin Son Fotoğrafları Ortaya Çıktı Irmakta Kaybolan Gencin Son Fotoğrafları Ortaya Çıktı

Sendika olarak olayın takipçisi olduklarını belirten Öselmiş, yetkilileri bu tür olaylara karşı daha duyarlı olmaya çağırdı. Öğretmene geçmiş olsun dileklerini ilettiklerini de sözlerine ekledi.

Denizli CHP Gençlik Kolları Başkanı Bıçaklı Saldırıya Uğradı Denizli CHP Gençlik Kolları Başkanı Bıçaklı Saldırıya Uğradı

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Kaynak: IHA