Denizli’nin Sarayköy ilçesinde, seyir halindeki bir kamyonet, henüz bilinmeyen bir nedenle yoldan çıkarak şarampole devrildi. Olay, Gerali Mahallesi'nde gerçekleşti. Devrilen araçta çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Kamyonet Şarampole Devrildi Yangın Çıktı-1

Kaza esnasında sürücü yaralanmadan araçtan çıkmayı başardı. Ancak, kamyonetin motor kısmından alev alan yangın kısa sürede tüm araca yayıldı ve çevreye de sıçradı. Durumu fark eden çevredeki vatandaşlar, jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Dilan Polat cevapladı! "Bize ait olan her şey devlette" Dilan Polat cevapladı! "Bize ait olan her şey devlette"

Kamyonet Şarampole Devrildi Yangın Çıktı-2

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını hızla söndürerek daha fazla zarar gelmesini önledi. Kazadan dolayı kamyonet kullanılamaz hale gelirken, can kaybının olmaması ise bir teselli kaynağı oldu. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Denizli OSB Yönetim Kurulu Başkanlığına Derya Baltalı Seçildi Denizli OSB Yönetim Kurulu Başkanlığına Derya Baltalı Seçildi

Kadın Müdür Yardımcısının Kapısını Kıran Okul Müdürü Açığa Alındı Kadın Müdür Yardımcısının Kapısını Kıran Okul Müdürü Açığa Alındı

Kaynak: IHA