Esra Erol'un programına başvuran Sünbül ve Neşet çifti, 8 çocuklarının arasında bulunan üç kızlarının ani kayboluşuyla yıkılmışlardı. İnafet, Duygu ve Yasemin isimli kız kardeşler, 4 gün önce evlerinden ayrılmış ve izlerini kaybettirmişlerdi. Endişe içindeki aile, Esra Erol'dan yardım istedi, umutlarını canlı yayına taşıdı.

Ekran Goruntusu 2024 03 29 182144

Baba Neşet'in geçmişte kızlarına şiddet uyguladığı iddiaları, kızların kayboluşunda etken olarak düşünülüyordu. Ancak canlı yayına bağlanan bir izleyici, kız kardeşleri Mersin Ulucami civarında pansiyon ararken gördüğünü ve ailenin durumunu duyduğunu belirtti. Kızların, pansiyon aradıkları sırada ailelerinin yanlarında olmadığını, hatta anne babalarının ayrı olduğunu ve Ankara'dan geldiklerini ifade ettiklerini aktardı.

Ekran Goruntusu 2024 03 29 182504

Bu ihbarlar sonucunda, Esra Erol'un programı tarafından yapılan koordinasyon ve polis işbirliğiyle üç kız kardeş bulundu. Ancak sürpriz bir şekilde, kızlar babalarından kaçtıklarını açıkladılar. Babalarının sürekli evde oturdukları için dışarı çıkmalarına izin vermeyeceğini düşündükleri için kaçtıklarını belirttiler. Ancak kaçtıklarına pişman olduklarını dile getirdiler.

Kaynak: Haber Merkezi