Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, yaşadığı şok nedeniyle aracının kapısını açmakta zorlanan kadın sürücü, çevredeki vatandaşlar ve polis ekipleri tarafından uzun süre yardım bekledi.

Kaza Yapan Kadın Sürücü Şoka Girdi, Kapıyı Açmakta Zorlandı (2)

Kaza, dün gece saat 23:30 sıralarında Kızılsaray Mahallesi Yener Ulusoy Bulvarı üzerinde gerçekleşti. İddialara göre, direksiyon başında kriz geçiren 27 yaşındaki Makbule A. aracıyla yol kenarındaki bariyerlere çarptı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar ve aynı güzergahta bulunan Muratpaşa Emniyet Müdürlüğü devriye ekipleri hemen kaza yerine geldi.

Kaza Yapan Kadın Sürücü Şoka Girdi, Kapıyı Açmakta Zorlandı (4)

Sürücünün baygın durumda olduğu gören ekipler, kapıyı açmaya çalıştı ancak kilitli olduğu için itfaiyeden yardım istemek zorunda kaldılar. Bir süre sonra kendine gelen Makbule A., yaşadığı şok nedeniyle etrafında olup biteni şaşkın bakışlarla izlemeye devam etti. Polis ve vatandaşların kapıyı açma yönündeki taleplerine uzun süre yanıt vermeyen sürücü, yalnızca aracın sağ camını açabildi.

Yolun karşısına geçmeye çalışan adama iki araç çarptı Yolun karşısına geçmeye çalışan adama iki araç çarptı

Kaza Yapan Kadın Sürücü Şoka Girdi, Kapıyı Açmakta Zorlandı (5)

Çevredeki vatandaşlar camın açıldığını görünce, aracın yolcu kapısını açarak Makbule A.'yı kurtardılar. Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekibi, sürücüyü sağlık kontrolü için ambulansa aldı. Kapıyı neden açmadığı sorulduğunda, Makbule A.'nın olayın şokunu henüz atlatamadığı ve etrafını şaşkın gözlerle izlediği gözlemlendi.

Otomobil ve Kamyonet Çarpıştı: Alkollü Sürücü Tehditler Savurdu Otomobil ve Kamyonet Çarpıştı: Alkollü Sürücü Tehditler Savurdu

Kaza Yapan Kadın Sürücü Şoka Girdi, Kapıyı Açmakta Zorlandı (3)

Kazaya tanıklık eden bir başka sürücü, “Araç önümde ilerliyordu. Birden kaza yaptı,” şeklinde ifadelerde bulundu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Otomobil ve Kamyonet Çarpıştı: Alkollü Sürücü Tehditler Savurdu Otomobil ve Kamyonet Çarpıştı: Alkollü Sürücü Tehditler Savurdu

Güncel Haberler İçin Telegram Kanalımıza Katılın! Güncel Haberler İçin Telegram Kanalımıza Katılın!

Kaynak: IHA