Antalya’nın Serik ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalışan 52 yaşındaki Zeki Acar, motosiklet ve ardından bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kaza anı, olayın yaşandığı işyerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Yolun Karşısına Geçmeye Çalışan Adama Iki Araç Çarptı (5)

Kaza, dün akşam saat 22:15 sıralarında D400 Karayolu üzerinde, Serik-Belkıs köprüsü arasında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Zeki Acar, yolun karşısına geçerken A.E. yönetimindeki 07 BUT 53 plakalı motosikletle çarpıştı. Acar, çarpmanın etkisiyle yere düştü ve hemen ardından plakası belirlenemeyen bir otomobil kendisine çarptı.

Yolun Karşısına Geçmeye Çalışan Adama Iki Araç Çarptı (8)

Motosiklet sürücüsü A.E., kazanın ardından 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Zeki Acar'ın hayatını kaybettiğini tespit etti. Acar'ın cansız bedeni hastane morguna kaldırıldı ve otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Cinayet Kurbanı İşitme Engelli Nihal’in Kemikleri Bulundu Cinayet Kurbanı İşitme Engelli Nihal’in Kemikleri Bulundu

Yolun Karşısına Geçmeye Çalışan Adama Iki Araç Çarptı (10)

Motosiklet sürücüsü A.E., ifadesi alınmak üzere polis karakoluna götürülürken, otomobil sürücüsünün tespit edilmesi için çalışmalar sürdürülüyor. Kazayla ilgili incelemeler devam ediyor.

Atık Tesisinin Çöplüğünde Bebek Cesedi Bulundu Atık Tesisinin Çöplüğünde Bebek Cesedi Bulundu

Atık Tesisinin Çöplüğünde Bebek Cesedi Bulundu Atık Tesisinin Çöplüğünde Bebek Cesedi Bulundu

Yolun Karşısına Geçmeye Çalışan Adama Iki Araç Çarptı (9)

Güncel Haberler İçin Telegram Kanalımıza Katılın! Güncel Haberler İçin Telegram Kanalımıza Katılın!

Kaynak: IHA