Antalya'nın Manavgat ilçesinde meydana gelen bir trafik kazası, ilginç bir olaya sahne oldu. İki ayrı suçtan aranması bulunan ve ehliyetsiz motosiklet sürücüsü, kaza sonrası yakınları tarafından olay yerinden kaçırıldı. Ancak, kırık ayağının acısına dayanamayıp hastaneye gitmek zorunda kalınca yakayı ele verdi.

Olay, Zübeyde Hanım Caddesi'nde Yusuf A.’nın kullandığı 07 CMZ 65 plakalı motosiklet ile Mehmet A.’nın kullandığı 07 BCF 535 plakalı hafif ticari aracın çarpışmasıyla gerçekleşti. Güvenlik kameralarına yansıyan kazada, motosiklet sürücüsü yaralandı. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbar üzerine sağlık ve trafik ekipleri olay yerine sevk edildi. Ancak, motosiklet ve sürücüsünün olay yerinde olmadığı görüldü.

40 Yıl Hapis Cezasıyla Aranan Şahıs Alanya'da Yakalandı 40 Yıl Hapis Cezasıyla Aranan Şahıs Alanya'da Yakalandı

20241004Aw300916 3

Olay Yerinden Kaçırıldı

Kazayı gören vatandaşlar, motosiklet sürücüsünün ağır yaralı olduğu halde bir kamyonetle olay yerinden kaçırıldığını belirtti. Trafik ekipleri gerekli bilgileri aldıktan sonra hafif ticari aracı yoldan kaldırarak kaza raporu için karakola gitti. Kısa süre sonra yaralanan motosiklet sürücüsünün Manavgat Devlet Hastanesi’ne geldiği öğrenildi.

İşitme Engelli Nihal'in Cinayetinde Şok Edici Detaylar İşitme Engelli Nihal'in Cinayetinde Şok Edici Detaylar

Sürücünün Suç Geçmişi ve Cezalar

Hastanede yapılan kontrollerde, motosiklet sürücüsünün ayağında çok sayıda kırık olduğu tespit edildi. Ayrıca, sürücünün iki ayrı suçtan arandığı ve ehliyetsiz olduğu belirlendi. Manavgat Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği, her iki sürücünün de ehliyetinin bulunmadığını ve kullandıkları araçların başkalarına ait olduğunu tespit etti. Bu nedenle, her iki sürücü ve araç sahiplerine ayrı ayrı 12 bin 977 TL ceza kesildi. Olay yerini terk eden motosiklet sürücüsüne ise 3 bin 115 TL, motosikletin sigortasız olmasından dolayı 690 TL para cezası uygulandı. Toplamda, her iki sürücü ve araç sahiplerine 55 bin 713 TL ceza kesildi.

Lojistik Kamyonu Beton Direği Devirdi: Sürücü Yaralandı Lojistik Kamyonu Beton Direği Devirdi: Sürücü Yaralandı

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Editör: Ali Oğuz Büyükkal