Antalya'nın Manavgat ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir üç tekerlekli elektrikli bisiklet ile motosiklet çarpıştı. Kazada yaralanan sürücüler, hem ehliyetsiz hem de tescilsiz araçlarla trafikte bulunuyorlardı. Toplamda 38 bin 931 TL ceza uygulanarak, olayda yaralanan sürücülerin sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Ehliyetsiz Sürücünün Çarptığı Motosikletli Hayatını Kaybetti Ehliyetsiz Sürücünün Çarptığı Motosikletli Hayatını Kaybetti

Kaza, Doğançam Mahallesi Tekandız mevkisinde, D-400 kara yolundan Doğançam Mahallesi istikametine giden Fatma Meryem D.’nin kullandığı plakasız elektrikli bisiklet ile 16 yaşındaki Furkan T.’nin kullandığı plakasız motosikletin çarpışması sonucu gerçekleşti. Yaralılar, olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Kazaya karışan araçlar tescilsiz, sürücüler ehliyetsiz çıktı-1

Tescilsiz ve Ehliyetsiz Araçlar Trafikten Men Edildi

Alanya’da marka avukatları ile esnaf arasında arbede Alanya’da marka avukatları ile esnaf arasında arbede

Kaza sonrası yapılan incelemelerde, her iki aracın da tescilsiz olduğu ve motosikletin hurda kaydı bulunduğu tespit edildi. Ayrıca, sürücülerin ehliyetsiz olduğu belirlendi. Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Takım Komutanlığı ekipleri, her iki sürücüye toplam 38 bin 931 TL para cezası keserek, araçları trafikten men edip yediemin otoparkına çekti.

Kuruyemiş Deposunda Yangın Paniği Kuruyemiş Deposunda Yangın Paniği

Editör: Ali Oğuz Büyükkal