Denizli’nin Serinhisar ilçesinde bulunan bir kuruyemiş alışveriş merkezinin deposunda çıkan yangın, çevrede paniğe neden oldu. İtfaiye ekipleri yangını kısa sürede kontrol altına alırken, olayda maddi hasar meydana geldi.

Yangın, Cumhuriyet Mahallesi'nde gece saatlerinde, henüz belirlenemeyen bir nedenle başladı. Depodan yükselen duman ve alevleri gören vatandaşlar, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri olay yerine yönlendirildi.

Kuruyemiş Deposunda Yangın Paniği-1

Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Serinhisar, Acıpayam ve Yeşilyuva itfaiye ekipleri, yangına hızlı bir şekilde müdahale ederek alevleri kontrol altına aldı. Yangın sırasında yaralanan ya da hayatını kaybeden kimse olmadığı öğrenildi, ancak depoda ciddi bir maddi hasar oluştu.

Besihanedeki 100’den fazla büyükbaş hayvan telef oldu Besihanedeki 100’den fazla büyükbaş hayvan telef oldu

Yangının çıkış nedeni hakkında inceleme başlatıldı.

Sarhoş koca eşini darp edip sokağa attı, çocuklarını rehin aldı Sarhoş koca eşini darp edip sokağa attı, çocuklarını rehin aldı

Ehliyetsiz Sürücünün Çarptığı Motosikletli Hayatını Kaybetti Ehliyetsiz Sürücünün Çarptığı Motosikletli Hayatını Kaybetti

Editör: Ali Oğuz Büyükkal