Türkiye Drag Şampiyonası'nın 2. ve 3. Ayak Yarışları, Kepez Drag Pisti’nde start aldı. İki gün sürecek olan bu heyecan dolu etkinlikte, 2024 yılı şampiyonları belirlenecek.

İki otomobil çarpıştı, fenalaşan sürücü hastaneye kaldırıldı İki otomobil çarpıştı, fenalaşan sürücü hastaneye kaldırıldı

Yolu işgal eden otomobil engelli vatandaşı çileden çıkardı Yolu işgal eden otomobil engelli vatandaşı çileden çıkardı

Kepez Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleşen bu yarışlara, Türkiye'nin dört bir yanından 57 sporcu katılıyor. Etkinlik, antrenman ve sıralama turlarıyla başladı ve sporcular, kupayı kazanmak için kıyasıya bir mücadele sergiliyor. Hız tutkunları, heyecan dolu anları izlemek için pistteki yerlerini aldı.

-32

Etkinliğin 2. Ayak Yarışları bugün sona erecekken, 2024 yılının şampiyonları yarın netlik kazanacak. Yarışlar, Süper Street, Pro Street, Street 2, Street 750, Street 600, Standart 1, Standart 2, Pro 200, Pro 300, Standart 300 ve Kadınlar kategorileri dahil olmak üzere birçok sınıfta düzenleniyor.

Çocuğa yönelik istismar suçundan aranan firari yakalandı! Çocuğa yönelik istismar suçundan aranan firari yakalandı!

Kepez Drag Pisti'nde gerçekleştirilen bu yarışlar, hız tutkunları için unutulmaz anlar sunarken, sporcular da yeteneklerini sergileyerek adlarını şampiyonlar listesine yazdırmak için ter döküyor.

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Editör: Ali Oğuz Büyükkal