17 Yaşındaki Lise Öğrencisi Kazada Hayatını Kaybetti 17 Yaşındaki Lise Öğrencisi Kazada Hayatını Kaybetti

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde, Yangı Mahallesi'nde geleneksel aşure hayrı ve yağmur duası etkinliği düzenlendi. Etkinlik, mahalledeki iki hayırseverin öncülüğünde, mahalle halkı ve muhtarlığın katkılarıyla gerçekleştirildi.

Aşure ikramı, camii cemaatine ve öğrencilere imece usulü hazırlandı. Programa ilçe protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı. Etkinlik, İmam-Hatip Selman Gündoğdu ve emekli din görevlilerinin Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. İlçe Müftüsü Ahmet Karagöz, aşurenin paylaşmanın, dayanışmanın ve sevginin bir sembolü olduğunu vurgulayarak, "Aşure, bolluk ve bereketin simgesidir. Bu değerli geleneği yaşatmak, toplumumuz için her zamankinden daha büyük bir anlam taşıyor.

İki otomobil çarpıştı, fenalaşan sürücü hastaneye kaldırıldı İki otomobil çarpıştı, fenalaşan sürücü hastaneye kaldırıldı

Köyceğiz’de yağmur duası yapıldı

Bugün burada, Yangı Mahallemizde bu güzelliği bir kez daha yaşatıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Kurak günler geçiriyoruz ve yağmur nimetine muhtacız. Yaptığımız duaların, afetsiz yağmurlar getirmesi dileğiyle Rabbim dualarımızı kabul eylesin" ifadelerini kullandı.

Ceviz Ağacından Düşen Adam Hayatını Kaybetti Ceviz Ağacından Düşen Adam Hayatını Kaybetti

Karagöz'ün yaptığı yağmur duasıyla program sona erdi. Bu anlamlı etkinlik, mahalle halkı arasında birlik ve dayanışma duygularını pekiştirdi.

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Editör: Ali Oğuz Büyükkal