Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarının sürdüğü güzergâhlarını duyurdu ve yola çıkacakları uyardı. İzmir-Aydın istikametinde  hangi yollar kapalı olacak? Kuzey Marmara Otoyolu'nda hangi yollar trafiğe kapalı? İzmir Çevre Otoyolu'nda hangi yollar trafiğe kapalı? Bursa'da hangi yollar trafiğe kapalı? Afyonkarahisar'da hangi yollar trafiğe kapalı? Bugün trafiğe kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? Bugün trafiğe açık olan yollar duyuruldu...

2985584744 1024X656

İşte Karayollarının yol yapım, bakım ve onarımının sürdüğü kapalı yollar ve altarnatif verilen yollar:

İzmir-Aydın Çevre Otoyolu: Denizli İstikameti

Karayolları Genel Müdürlüğü, Çine-Muğla Ayrımı'ndan devam eden Aydın-Muğla yoluna bağlantıyı sağlayan kolun trafiğe kapatılacağını duyurdu. Ulaşım alternatif güzergahlardan sağlanacak.

Kuzey Marmara Otoyolu: Adapazarı-Karasu Kavşakları

Adapazarı-Karasu Kavşakları arasında İstanbul-Ankara istikametinde yol bakım ve onarım çalışması yapılacak. Çalışmalar sırasında trafik akışı Ankara-İstanbul istikametinden çift yönlü olarak sağlanacak.

Anadolu Otoyolu: Samandıra Ücret Toplama İstasyonu

Samandıra Ücret Toplama İstasyonu'nu Serbest Geçiş Sistemine dönüştürme çalışmaları kapsamında Samandıra Gişeleri'nden otoyola giriş ve çıkışlar servis yollarından kontrollü olarak yapılacak.

İzmir Çevre Otoyolu: Işıkkent-Pınarbaşı Bağlantı Kolları

Işıkkent-Pınarbaşı bağlantı kollarında aydınlatma direklerinin montaj çalışmaları nedeniyle 04.07.2024-09.07.2024 tarihleri arasında yol trafiğe kapatılacak, alternatif bağlantı kolları kullanılacak.

Nurdağı-Hassa Yolu: Fevzipaşa Üst Geçidi

Fevzipaşa Üst Geçidi'nde derz yenileme çalışmaları devam ediyor. Trafik diğer şeritten kontrollü olarak sağlanıyor.

Bursa-İnegöl-Bozüyük Yolu: Bursa-İnegöl İstikameti

Türk gemiciler İsrail askeri mi oldu? Açıklama geldi... Türk gemiciler İsrail askeri mi oldu? Açıklama geldi...

Bursa-İnegöl yolunun 34-39. km'leri arasında asfalt yenileme çalışmaları yapılıyor. Trafik İnegöl-Bursa istikametinde iki yönlü olarak yönlendiriliyor.

15. Bölge Hududu-Mengen-Yeniçağa Yolu: Dorukhan Tüneli

Dorukhan Tüneli'nde tünel içi aydınlatma bakım çalışmaları sürüyor. Tünelin Devrek istikameti trafiğe kapatılmış olup, trafik Mengen istikametinden iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanıyor.

Havza-Merzifon Yolu: Üst Yapı Yenileme

Havza-Merzifon yolunun 56-58 km'leri arasında üst yapı yenileme çalışmaları nedeniyle bir bölüm kapatıldı, ulaşım diğer bandından iki yönlü olarak sağlanıyor.

Dinar-Dazkırı Yolu: Üstyapı Yenileme

Dinar-Dazkırı yolunun 0-4. km'leri arasında üstyapı yenileme çalışmaları devam ediyor. Trafik bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanıyor.

Köse-Bayburt Yolu: Bayburt Üniversitesi Mevkiinde Yaya Üst Geçidi Yapımı

Köse-Bayburt yolunun 33. km'sinde yapılan yaya üst geçidi yapım çalışmaları nedeniyle trafik tek şeritten kontrollü olarak sağlanıyor.

Kaynak: Haber Merkezi